??
Vitez, łapię przekonanie, że jesteś totalnym ignorantem.
Nie opiniowałem Windows 7, bo się nim nie bawiłem. Napisałem gdzieś, że jest zły/dobry?
Opiniowałem i polecałem Windows XP.
Na teraz, na październik, jak i na styczeń 2010 moja podpowiedź odnośnie XP będzie wciąż aktualna.Zwróć uwagę, że oskarkowy pytał jaki system, ale niekoniecznie teraz - napisał już że w październiku go zamówi.
Skoro z wersją RC Win7 64bit nie ma problemów pod względem podanych wymagań, to jakich problemów można oczekiwać w wersji produkcyjnej?
A jakich problemów można oczekiwać w 8letnim systemie?
Mi wyobraźnia podpowiada wiele...
Na bank wszystko co działa bezproblemowo Oskarkowemu pod XP teraz będzie działać pod XP nadal.
??Mówiąc szczerze prezentujesz bardzo nieładny typ uporu "nie spróbowałem ale wiem że jest niedobre" ... cóż - masz prawo mieć swoje zdanie, szkoda że niestety nie poparte żadnym konkretnym argumentem ani doświadczeniem z tym czy innym systemem, a tylko "XP jest da best" .
Pokaż mi gdzie napisałem, że Windows 7 jest be, bo nie kojarzę.
Mówiąc szczerze prezentujesz nieładny typ uporu "moje musi zawsze być na wierzchu"...
Nigdy nie uczestniczyłem, nie uczestniczę i nie będę uczestniczył w takich idiotycznych wojenkach np. Windows vs. Linux vs. MacOs...Przypomina mi nieco upór analogowców gdy zbliżała się era dominacji aparatów cyfrowych jakieś 6-7 lat temu... i upór Nikonowców gdy zbliżała się era pełnoklatkowych luster cyfrowych...
A ja tylko mówię "spróbuj" , zamiast odrzucać na starcie właściwie bez powodu.
Jak już napisałem wcześniej - jeśli Windows 7 okaże się taki super jak go malują to bardzo chętnie się na niego przesiądę!