Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: krótka rozprawka na temat kart

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar sirlukas
    Miasto
    Caversham

Domyślnie

Jak na razie z 4 Lexarów (3x UDMA i 1x x133) jedna była wadliwa, ale to była wada już "wrodzona". Przechodziła test skanowania softem od Lexara, ale w aparacie i po zainstalowaniu systemu na niej padała zawsze w tym samym miejscu.
    Ogólnie karty świetne i jestem z nich bardzo zadowolony.
    "Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
    ... mój zestaw...

Początki nałogu Awatar quail
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sirlukas Zobacz posta
    Jak na razie z 4 Lexarów (3x UDMA i 1x x133) jedna była wadliwa, ale to była wada już "wrodzona". Przechodziła test skanowania softem od Lexara, ale w aparacie i po zainstalowaniu systemu na niej padała zawsze w tym samym miejscu.
    Ogólnie karty świetne i jestem z nich bardzo zadowolony.
    Ja mam największe zaufajnie do Lexara. Używałem 2GB, teraz 8GB 133x i zero problemów. Za to problemy miałem z SanDiskiem - padły mi dwie ultra2 (na szczęście na gwarancji)...

Pełne uzależnienie Awatar Merauder
    Miasto
    Myslovitz

Domyślnie

Z ta wielkoscia w SD cos faktycznie jest na rzeczy, jak jeszcze mialem FZ50 i juz kupilem 450D to mialem Extreme III 2GB wersja 20 mb/s i Extreme III 4GB w wersji 30 mb/s. Okazalo sie, ze ta dwojka byla zauwazalnie szybsza od tej czworki. Widac to bylo po wyswietlaniu sie zdjecia na LCD po jego zrobieniu i przy przegladaniu fot, ciekaw jestem jaki wplyw mialo na zapis.

Obecnie sie juz przyzwyczailem, ale na poczatku odczuwalem drobny dyskomfort.
    7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|

Uprawnienia umieszczania postów