profesionalne, bardzo się podobają
19 mnie rozłożyła, takie cos jeszcze lata ...
profesionalne, bardzo się podobają
19 mnie rozłożyła, takie cos jeszcze lata ...
Czy z tankami, czy bez, tak samo ładne... zupełnie jak nie F-16 ;-) Fajnie się tam bawicie.. załatwiane jakoś via stowarzyszenie?
A, ostatnia fotka IMHO mocno przeostrzona
Nie, ja się do stowarzyszeń tylko po to żeby wejść do bazy i robić zdjęcia z zasady nie zapisuję bo uważam że to średnio fair jest, a zrobić cokolwiek więcej nie będąc na miejscu i nie mając czasu nie mam szans (stowarzyszenie też było ale ja+parę osób zupełnie "obok".)
Poprosiłem po prostu![]()
Racja, thnx.
Ostatnio edytowane przez Krzychu ; 07-02-2010 o 14:28
Jaka była przybliżona odległość od samolotu? Robione 100-400 czy jakaś długa stałka?
Nie napisałem, że chodzi mi o 74. Rewelacyjna fotka. Ja niedawno kupiłem 100-400 i dlatego pytałem czym popełnioneCiekaw jestem, czy zoomem na 400 mm było by równie doskonałe co stałką... Pewnie nie bo co stałka to stałka
![]()
A nie - na 74 to już kawałek od nas był bo zawijał po starcie ;-) Ze 100-400 zdjęć z tego samego dnia jest sporo i moim zdaniem są nie gorsze albo i lepsze... Poza tym warunki były idealne (aż trudno uwierzyć - trochę jak trafienie szóstki w totolotka)
Ze słuchem wporzoPrzyzwyczajony jestem i czym głośniej tym lepiej ;-)
Jakby ktoś miał ochotę na więcej to tu http://aviation.kzielinski.pl/Lask/
Ostatnio edytowane przez Krzychu ; 11-02-2010 o 18:56 Powód: Automerged Doublepost