Masz więcej tego z 34?
http://aviation.kzielinski.pl/Dayton...rit/index.html - tylko jeden przelot (maksymalnie co airshow w US może dostać to właśnie przelot) i beznadziejna pogoda...
Świetne foty. Gratuluje warsztatu
Miałem się zmierzyć z tematem w Radomiu, ale sprawy się skomplikowałyMoże za dwa lata...
BTW. Fotografując na pokazach robisz to jako normalny widz, czy załatwiasz sobie jakiś spotters pack?
Pzdr!
EOS 40D+BG-2N/350D+BGE3; EFS18-55/3,5-5,6 II, C50/1,8, C100/2,8, T28-75/2,8, C100-400IS L, 430EX, DMIII, Lowepro Nova 4 AW/Rover AW II, RUP-43, Sherpa 600R/Phottix KB-1, MARUMI CPL DHG i inne gadżety...
www.tomaszszyszko.pl
No to ostatnia seria na jakiś czas - Thunder Over Michigan w Ypsilanti, MI.
To był też show na którym jeden z moich 40D zakończył swój żywot pokazując ERR99...
37.
38.
39.
40.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
47.
48.
49.
50.
15. i 26. jak dla mnie miazga.. aż chce się ogladać takie zdjęcia
Brawo Krzychu! Brawo! Gratuluję okładki!!!
my piloci przelecimy cały świat
Chylę czoła przed mistrzem panninguEfekt niesamowity, naprawdę! O ile pamiętam, używasz głowicy Markinsa, qrcze, fajnie to wychodzi. Druga sprawa to rozmycie śmigła na zdjęciach Seafury i Corsaira RB. Masz i rybki i akwarium, hehe... Ja jeszcze niiiigdy... Długa ekspozycja i nieporuszone zdjęcie przy uzuciu tele. No, chyba że dalej na statywie? Ew. ręce masz ze stali/wł. węglowych
Fajnie wyszły startujące tureckie F-5, znakomite są płomienie z dysz Phantoma (37. i 39.)! Urzekły mnie smugi kondensacyjne na skrzydłach efszesnastki (50.) W ogóle fajny jest DC-6(?), też RB, szkoda, że bez ogona z logo... Widziałem go kiedyś na Gatwick.
A najbardziej zazdroszczę Ci A-10!!! Mój ulubiony "pancernik".
No coż, jak chce się zobaczyć coś ekstra, to trzeba lecieć za morze
Pozdrawiam!
Czymu ni ma dżymu?
Do 400mm używam Markinsa + Sidekick Wimberleya, to co jest z 70-200+TC jest z ręki, aczkolwiek szukam jakiegoś innego setupu bo targanie statywu na pokazy jest na dłuższą metę męczącę... No i jeżeli chodzi o mistrzostwo panningu to do prawdziwych mistrzów jeszcze trochę mi brakuje... ;-)