No tak. YF-22 to pierwszy model jaki skleiłem (wtedy do był YF) dlatego tak napisałem.
Panie, a gdzie numerki? :-D
Pierwsze z ostatniej "wrzutki" jakieś takie pozowane. ;-) A tak naprawdę genialne! :-D
Nie ma numerków, bo się numeracja z 5 wrzutek temu rozsypała ;-) Może zacznę znowu od następnej (jak będzie jeszcze jakaś w tym roku - a mam nadzieję że będzie...
I już tradycyjnie ;-) Shockwave - pod barierkami wtedy się robi naprawdę ciasno![]()
BA w low passie extra! Reszta poprawna. Z trzeciego setu od końca Falcon z 6 o clock nice i Raptorek z shock waveami, szczególnie ten z fajną obrączkową na pokrywach komór uzbrojenia. Tego ostatniego Shock Wavea nie dało się wyciągnąć z RAWa? Płomień całkowicie przepalnony.
Raptory są przepiękne, jestem zaskoczony ze tak szybko zakończono ich produkcję.
No dobra, znowu Ci Blue Angels - ostatni show w sezonie czyli Blue Angels Homecoming w NAS Pensacola na Florydzie - wyjazd był zdecydowanie bardziej turystyczny niż zdjęciowy, ale na jeden dzień na zdjęcia wpaść do bazy musiałem ;-)
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
Jak zwykle poziom rewelacja![]()
50D; 70-200 L f/4; 17-40 L f/4; 28 f/2.8; 50 f/1.8; 85 f/1.8
To jedna z tych galerii na CB, do której zaglądam, nawet jak nie przybywa postów...
Ale 12 chyba lekko poruszyłeś?
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---