Pokaż wyniki od 1 do 10 z 52

Wątek: Praktyka na ślubach

Mieszany widok

Domyślnie

osobiście uważam, że jak nie jesteś w stanie sam sobie odpowiedzieć na te pytania, to najlepiej żebyś zajął się profesjonalnie oglądaniem seriali.

Coś już napisał Awatar Zidus
    Miasto
    Tomaszów Maz./łódzkie

Domyślnie

No właśnie jako 'drugi' to nie bardzo widzę taką możliwość.
    Z księdzem chodziło mi o to żeby wiedzieć kto się chajta, i jakiś kontakt do młodych a nie wyłączność na robienie zdjęć

Cytat Zamieszczone przez thedoc Zobacz posta
    osobiście uważam, że jak nie jesteś w stanie sam sobie odpowiedzieć na te pytania, to najlepiej żebyś zajął się profesjonalnie oglądaniem seriali.

od takich postów odechciewa sie patrzeć na aparat i próbować robić zdjęcia...

Początki nałogu Awatar adino
    Miasto
    Chełmża/Toruń

Domyślnie

takie wątki są co chwile zakładane więc proponawał bym poszukać najpierw a później zakładać nowy wątek szczególnie że o początkach na ślubach było juz pełno....

z księdzem nie kombinuj bo żaden fotograf nie lubi jak w kościele dowiaduje się że jest jeszcze inny fotograf i w dodatku młodym wciska zdjecia za lepszą cene.....albo w kadry włazi..

lepiej idz do jakiegoś fotografa a przy odrobinie szczęścia zabierze cię jako drugiego..

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zidus Zobacz posta
    No właśnie jako 'drugi' to nie bardzo widzę taką możliwość.
    Z księdzem chodziło mi o to żeby wiedzieć kto się chajta, i jakiś kontakt do młodych a nie wyłączność na robienie zdjęć
    Ja jak brałem ślub to ttakich co mieli kontakt od księdza i przychodzili pytając czy nie chcę zdjęć od razu wysyłałem na drzewo - jak gość w ten sposób próbuje sobie załatwić klientów to musi być beznadziejny...
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Uprawnienia umieszczania postów