Pokaż wyniki od 1 do 10 z 44

Wątek: Kompakt vs DSLR

Mieszany widok

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

i co, jak mu utrzesz nosa, to Ci poprawi samopoczucie i bedziesz przekonany, ze jestes lepszym fotografem? wez przestan...

alternatywny pomysl na konfrontacje:
    1. zrobcie zdjecia szerokokatne
    2. zrobcie zdjecia z dlugim tele

EDIT: 10x15 to sa duze znaczki pocztowe, nie zdjecia. na takich to nawet HaPe za 300zl w Makro robi ostre i ladne zdjecia. ten rozmiar to jest profanacja fotografii. jak masz zamiar takie cos uskuteczniac, to sprzedaj 350D bo najlepsza matryca i obiektyw nic nie pomoga...
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bytom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk
    i co, jak mu utrzesz nosa, to Ci poprawi samopoczucie i bedziesz przekonany, ze jestes lepszym fotografem? wez przestan...
    Absolutnie nie wtym rzecz kto jest gorszym lub lepszym "fotografem". Nie chodzi również o samopoczucie...
    Jeśli ktoś jest uparty jak wół przy swoim nie mając bladego pojęcia o aparatach (podstawach fotografi itp.) i będąc ślepo przekonanym że ma rację robiąc sobie przy okazji jaja z wydanej 3x większej kasy na aparat, który robi takie same/(lub prawie) zdjęcia to chciałbym koledze namacalnie pokazać bez złośliwości że jednak się myli...

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mirhon
    i będąc ślepo przekonanym że ma rację robiąc sobie przy okazji jaja z wydanej 3x większej kasy na aparat, który robi takie same/(lub prawie) zdjęcia to chciałbym koledze namacalnie pokazać bez złośliwości że jednak się myli...
    nie wiem... ja nie mam kompleksu mesjanizmu i nie musze ludzi zbawiac od glupoty. jak ktos chce, to moze nawet wierzyc, ze Nikon D70 robi lepsze zdjecia niz 20D. voila...

jakbym juz mial na cos marnowac czas, to bym matryce czyscil, albo poczytaj jakas ksiazke fotograficzna. na dyskusje z glupkami szkoda by mi bylo czasu...
    www albo tez flickr

Zablokowany Awatar pn_
    Miasto
    Wiesbaden

Domyślnie

jak ktos chce, to moze nawet wierzyc, ze Nikon D70 robi lepsze zdjecia niz 20D. voila...

Nie wierze, ze ktos w to wierzy. :-)

Znaczy technicznie. Bo reszta, to juz od oka i paru szarych zwojow zalezy... :-)

jakbym juz mial na cos marnowac czas, to bym matryce czyscil, albo poczytaj jakas ksiazke fotograficzna. na dyskusje z glupkami szkoda by mi bylo czasu...
    No wlasnie, mirhon, dlaczego chcesz mu wlasciwie udowadniac przewage dslra?

Uprawnienia umieszczania postów