Pokaż wyniki od 1 do 10 z 489

Wątek: Ostrzeżenie - ZPK Mastiff i Tom01

Mieszany widok

Bywalec
    Miasto
    Rzeszow

Domyślnie

Panowie, jeszcze nikt mnie tak nie rozbawił jak wy, dywagując na temat zamawiania i kalibracji monitorów. Niemal każdy z was zasługuje w moich oczach na tytuł "Sprzętowego onanisty roku".

Jeszcze raz dziękuję! Nie wiedziałem, że ludzie, zapewne profesjonaliści, mają w życiu takie "kolorowe" problemy z monitorami! Za głupi jestem... całe życie się człowiek uczy.

Szkoda, że waszego dialogu nie archiwizuje Polska Kronika Filmowa. Bareja i Piwowski też już w odstawce, szkoda...
    Ostatnio edytowane przez michaljedynak ; 18-09-2009 o 18:32

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michaljedynak Zobacz posta
    Panowie, jeszcze nikt mnie tak nie rozbawił ja wy, dywagując na temat zamawiania i kalibracji monitorów. Niemal każdy z was zasługuje w moich oczach na tytuł "Sprzętowego onanisty roku".

Jeszcze raz dziękuję! Nie wiedziałem, że ludzie, zapewne profesjonaliści, mają w życiu takie problemy z monitorami! Za głupi jestem... całe życie się człowiek uczy.

Szkoda, że waszego dialogu nie archiwizuje Polska Kronika Filmowa. Bareja i Piwowski też już w odstawce, szkoda...
    nie rozumiem takich wypowiedzi..
    uważasz że skoro Ty czegoś nie potrzebujesz to od razu inni też nie będą? ja kupiłem właśnie taki skalibrowany sprzęt i powiem Ci że różnica jest diamertalna.. nie sądziłem że może być aż taka duża.. zwłaszcza jak odbieram odbitki z labu (z profilami oczywiście) - wreszcie widzę na odbitce dokładnie to co na monitorze i to w dodatku co do "onanistycznego" odcienia

czy to samo napiszesz na forum o kamerach - po co komu kamery za grube tysiące skoro kamera z tesco za 999 też kręci filmy..

w ogóle po co Ci taki drogi Canon 40D czy 50D skoro małpką za 3 stówki też coś pstrykniesz?
    aaa.. że niby to różnica - to w monitorach też jest różnica.. i niektórzy ją widzą

zresztą.. przyganiał kocioł garnkowi(cyt. stąd
    http://www.canon-board.info/showthread.php?t=47909) :
    Pytanie onanisty sprzetowego....
    czy przycisk SET obraca sie wraz z kolkiem?
    U mnie obraca sie, ale nie odrazu, tylko dopiero przy drugim przekreceniu kolka...
    Czy to normalne? Czy tez powinien obrocic sie odrazu - bez jednostopniowego opoznienia wzgledem kolka?

Ostatnio edytowane przez arturs ; 18-09-2009 o 18:40
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Za głupi jestem... całe życie się człowiek uczy.
    Świetnie się podsumowałeś i robisz nic więcej jak zwykłe trollowanie...
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Uprawnienia umieszczania postów