Pokaż wyniki od 171 do 180 z 489

Wątek: Ostrzeżenie - ZPK Mastiff i Tom01

Widok wątkowy

Domyślnie Odp: Ostrzeżenie - ZPK Mastiff i Tom01

Proszę uważnie przeczytać co napisałem - nie ma tam słowa o kupowaniu monitora selekcjonowanego. Jak zwykle czyta Pan i przyjmuje to co chce, ale w sumie to już wiem - w historiach nie z tej ziemi jest Pan świetny. W ogóle Cieszę się, że Pan żyje bo po braku odpowiedzi na mojego maila miałem już co do tego pewne obawy. I proszę .... W żaden sposób Pana nie szkaluje. Opisuje tylko i wyłącznie fakty z jednym głównym - nadal nie zwrócił Pan pieniędzy. Obiecywał Pan to już tyle razy, że głowa boli. Jako przykładny obywatel po prostu czuję moralny obowiązek ostrzeżenia innych i z całą pewnością nie jest to szkalowanie, które definicja zakłada mówienie nie prawdy. Proszę w końcu to zrobić, oddać pieniądze i będzie element "cywilizacji", o której Pan wspomina. Rozumiem, że łatwiej pogruszkami jest zamykać usta, ale to nie rozwiąże podstawowego problemu - tego, że nadal czekam na zwrot moich pieniędzy.

> Sprawy absurdalnego powodu zwrotu, tak naprawdę braku prawa do zwrotu - zakup na firmę, była tylko "umowa" na temat sprawdzenia używanego, przy nowym automatycznie nieważna
    Możliwość zwrotu była z góry z Panem ustalona, nie miał Pan co do tego żadnych obiekcji potwierdzając idealny stan monitora po zwrocie, nie miał Pan obiekcji nawet w momencie wystawiania faktury korygującej mojej firmie (Oficjalny dokument fiskalny!!!) - problem dopiero powstał gdy miał Pan oddać pieniądze. Proszę zwolnić mnie z tajemnicy korespondencji - ze swojej strony chętnie opublikuję tu całą wymianę naszych maili. Koledzy i koleżanki będą mogli się zapoznać i sami wyciągnąć wnioski. Na szczęście rzadko dzwoniłem i większość mam w mailach.
    Ostatnio edytowane przez jpyt ; 20-01-2014 o 18:25

Uprawnienia umieszczania postów