Pokaż wyniki od 1 do 10 z 489

Wątek: Ostrzeżenie - ZPK Mastiff i Tom01

Mieszany widok

Uzależniony

Domyślnie

Gwarancje na kalibracje? Pierwsze słyszę...
    Gwarancje na piksele? No to jak? Ze wszystkich profesjonalnych partnerów Alstora tylko mastif ma jakieś względy? Jak kupię np w Cortlandzie to już Alstor wypnie się na mnie tyłkiem mimo, że monitory pochodzą z tego samego źródła?
    Inni partnerzy nie prowadzą ścisłej współpracy na odgórnie określonych - obowiązujących każdego z kontrahentów - zasadach?
    Ciekawostki waćpan nowicjusz prawisz, ciekawostki... tak absurdalne, że aż śmieszne...
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Poza tym - jakbyś nie zauważył - nigdzie nie wspomniałem słowem o jakiejś "degradacji pozycji Mastifa"...
    Ostatnio edytowane przez nowart ; 28-04-2011 o 21:38 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie Awatar Tom01
    Miasto
    Białystok-Warszawa

Domyślnie

Może ja odpowiem.

Cytat Zamieszczone przez nowart Zobacz posta
    Gwarancje na kalibracje?
    Widział Pan przecinek w zdaniu?

Ze wszystkich profesjonalnych partnerów Alstora tylko mastif ma jakieś względy?
    Tak, mam specjalne względy. Jestem bardzo zaangażowany w rynek monitorów profesjonalnych, generuję*liczący się obrót i swoim klientom mogę załatwić więcej. Nie jest to nic nadzwyczajnego. W każdej branży są firmy o różnym stopniu "wtajemniczenia".

Jak kupię np w Cortlandzie to już Alstor wypnie się na mnie tyłkiem
    Nie. Zastosuje po prostu ogólne warunki. Proszę zadzwonić do Cortlandu i zapytać o to co się stanie jak wyskoczy piksel 1 cm od ramki. Albo zafarb w narożniku mieszczący się w normie fabrycznej. Jeśli handlowcowi będzie się chciało to może pomogą, jak nie to nie. Z doświadczenia wiem że raczej nie. Nie będą się bawić w takie duperele. To bolączka wszystkich dużych firm.
    Masz problem z kolorem, wal śmiało!
    e-mail: color@mastiff.pl

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tom01 Zobacz posta
    Widział Pan przecinek w zdaniu?
    Widział. Tylko z kontekstu i zamieszczonej interpunkcji można zrozumieć to inaczej.

Co do reszty to nie mam zamiaru wchodzić w szczegóły techniczne Twojej działalności, niech wypowiadają się zainteresowani.
    Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów