Ale ma powodu podważać wiarygodności Pana Tomasza, który z tego co czytałem powiedział wyraźnie i szczerze każdemu z awanturników, że pieniędzy nie ma i z tego powodu nie może ich oddać. Która część "nie mam pańskich/paninych pieniędzy" jest trudna do zrozumienia? A wszyscy tylko oddaj, oddaj i oddaj. Z czego, kiedy nic nie ma? Dlaczego miałby Pan Tomasz kłamać? Jak mówi, że nie ma, to nie ma, i ja Jemu wierzę.
A wystarczyło chwilkę w googlu spędzić i 2 strona Mastiff: Opinie o sklepie na Opineo.pl
Jakieś body + jakieś słoiki + podstawka pod aparat + jakieś świecenie + Dużo chęci I brak czasu na focenie
Sarkazm oczywiście tam jest, dosyć silny nawet.
pan tomek wypowiada sie (z podpisem firmy ) na wszelkich mozliwych forach
nawet na....
[pomoc potrzebna] Fotoradary, policje i mandaty - Forum - Motokobiety
Forum motoryzacjne portalu Motokobiety.pl - bo to My kierujemy › Dyskusje o motocyklach
23 kwi 2010 - jeśli stwierdzisz że to nie Ty to odeślą sprawę) a jesteś winny, to stracisz na tym 2-3 razy ... monitory.mastiff.pl, gg: 189335, skype: zpkmastif ...
![]()
Ja (niestety) także.
https://www.youtube.com/watch?v=h5aF2CSwNTU
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
jacek i to jest dobre podsumowanie tematu
Jakieś body + jakieś słoiki + podstawka pod aparat + jakieś świecenie + Dużo chęci I brak czasu na focenie
No tak, nigdy nie byłem fanem Barei i Misia...![]()
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner