Mc_ ale skoro tyle ludzi pisze, że coś jest nie tak, powinno dać do zastanowienia? Czy się mylę?
Panie Tomaszu, to są kolejne wykręty, których naoglądałem się już z Pana strony naprawdę sporo. Mam sprawę do firmy, którą Pan reprezentuje. Zasłania się Pan teraz spółką a ja nie mam zielonego pojęcia, po co odpisuję na te rzeczyAle cóż, jakoś nie potrafię inaczej.
Poza tym nie "nie otrzymałem towaru", tylko zrezygnowałem z zamówienia
Zrezygnowałem z zamówienia, ponieważ nie mogłem doczekać się monitora przez kupę czasu. To chyba jednoznaczne z "nie otrzymałem zamówienia?" . Można bawić się w takie gierki słowne. Wiadać, że jest Pan w tym dobry, podobnie zna Pan świetnie procedury sądowe. Ciekawe skąd
raz nie wysłałem w żadnej formie odstąpienia od umowy
To naprawdę potrzeba jakiś umów kupując w sklepie internetowym? Czy myśmy umawiali się na jakiś roczny kontrakt czy coś? Dla mnie sprawa jest prosta. Płacę, dostaję monitor, dziękuję serdecznie, po transakcji.
[Ia]ni nie podałem nawet konta do przelewu[/I]
bo kupowałem przez stronę monitory mastiff, na której był numer konta. jakoś nie przeszkadzało Panu udzielać odpowiedzi poprzez sklepowego maila....
Firma nie ma nawet informacji komu zwrócić zapłatę, płatność była elektroniczna, przez pośrednika
Na numer konta , z którego przelałem pieniądze? Tak zazwyczaj robią sklepy Panie Tomaszu. Przez pośrednika? Kogo ma Pan na myśli?
Nawet teraz, po Pana wpisie napisałem do Pana co należy zrobić i nic
W sensie nie tracić czasu? :>
Czy to , co było niżej, czyli podanie numeru konta i Pan już wszystko załatwi? Tak jak załatwiał Pan to rok? A odsetki? A koszta sądowe?
Zero odpowiedzi
No właśnie nie wiem dlaczego odpowiadam. Prywatnie już nie widzę potrzeby z Panem korespondować, tutaj raczej walczę o to, żeby inni się nie nabrali...
Normalnie, w takich wypadkach pisze się pisemko o tym, że się rezygnuje, załącza informację jak zwrócić to co przelane i już.
Boże, jakie to prosteNie wiedziałem. Dziękuję za informacje.
Jak Pan się chce awanturować bez sensu, zamiast rozwiązać problem, to naprawdę traci Pan tylko czas.
hahaahmuszę przyznać, że Pan naprawdę ma poczucie humoru
![]()
![]()
kaindox
całkowita racja
Pozdrawiam serdecznie