Cytat Zamieszczone przez Kamil Zieliński Zobacz posta
zaczęło się niewinnie, później były akcje, że monitor już się sprawdza w pracowni, wygrzewa, czy jak to się mówi. Była zwłoka, więc zacząłem pisać do niego, okazało się, że mimo iż Pan Tomasz twierdził, że monitor już się grzeje i to wymaga czasu, monitora nie ma, uktnął w Japonii czy jakoś tak. Czyli pierwszy zgrzyt. Dużo by pisać. Tak czy inaczej później było już tylko gorzej
Nie chcę zająć stanowiska w tej konkretnej sprawie.Sprawa jest prosta do rozstrzygnięcia,jak dziesiątki tysięcy innych spraw.Niestety nasze sądy są tak denne jak ich rzecznicy prasowi.Współczuję :Kamil Zieliński i nie sądzę aby uparł się pognębić rzetelnego przedsiębiorcę.Dlaczego ?.Bo żal i wq, znaczy złość na bezmyślność wymiaru sprawiedliwości jest dołująca. Wyjaśniam na swoim przykładzie:zamówiłem wykonawcę (cenionego) do wykonania prac w kafelkowych łazience.Nawet laik mógł stwierdzić ,że wykonanie jest niezgodne ze sztuką.FK nie pomogła.Sprawa trafila do sądu z opinią bieglego sadowego na moją korzyść.Wykonawca nie powołał swojego rzeczoznawcy.Sprawa trwała 6 !!!!! lat .Jaki to obiektyw miałbym za te pieniadze:dojazdy i czas .Sprawa Skończyła się umorzeniem :srutututu.Zostałem z piaskiem w zębach.Więc subiektywnie stoję po stronie kolegi Kamil Zieliński