Pokaż wyniki od 1 do 10 z 489

Wątek: Ostrzeżenie - ZPK Mastiff i Tom01

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez don Zobacz posta
    i jesli jeszcze moge cos dodac to wiekszosc zlych opinii o Tomie nie wynika z kiepskiej jakosci produktow, ale z czasu realizacji zamowienia i ewentualnego zwrotu pieniedzy, kiedy klient juz straci cierpliwosc czekania i bedzie chcial zrezygnowac z zamowienia. dlatego jesli towary sa w najlepszej jakosci to tylko pogratulowac Tomowi, a jesli chodzi o czas realizacji to trzeba poprostu od poczatku dac klientowi dluzszy okres oczekiwania niz pozniej sie denerwowac i lapac zle opinie. ja sam jakbym byl w podobnej sytuacji jak niektorzy klienci to pewnie tez bym sie denerwowal ze sa takie opoznienia, ale jakbym mial powiedziany o wiele dluzszy termin realizacji od samego poczatku to byloby zupelnie inaczej. Pozdrawiam.
    Ja w samą dyskusję Toma nie chcę się w żaden sposób wtrącać, ale z Twojego postu wynika że monitory Eizo i Nec to jakiś towar deficytowy. Obydwie firmy mają w Polsce dystrybutorów a sprzedających je jest sporo - http://www.eizo.pl/pl/gdziekupic_lista.html?woj=7&typ=2 (dla przykładu wziąłem Eizo i mazowieckie) a Tom wielokrotnie pisał że ma Eizo z Alstora (w odróżnieniu od jeszcze innych sprzedawców ciągnących je z Niemiec). Więc bajki jakieś generalnie piszesz...

A żeby było bardziej na temat to ja u Toma kupowałem spektrofotometr i z transakcji byłem zadowolony.
    Ostatnio edytowane przez Krzychu ; 22-08-2009 o 15:16
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Uprawnienia umieszczania postów