Strona 33 z 49 PierwszyPierwszy ... 23313233343543 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 321 do 330 z 489

Wątek: Ostrzeżenie - ZPK Mastiff i Tom01

Pełne uzależnienie Awatar Tom01
    Miasto
    Białystok-Warszawa

Domyślnie Odp: Ostrzeżenie - ZPK Mastiff i Tom01

Cytat Zamieszczone przez Yaru Zobacz posta
    Ale wątek! masakra, nie widziałem jeszcze takiej zbiorowej nagonki na "biednego pana sprzedającego"
    Może dlatego, że nie podkuliłem ogona jak zbity pies, tylko mam czelność polemizować? Ale może trzeba by było, dla świętego spokoju? Większość tego właśnie oczekuje. Typową reakcją tłumu jest jechanie z mordą na sklep, prawda? Nieważne czy jest słuszność czy nie. A najbardziej agresywna jest publiczność, bardziej niż sami zainteresowani. No i jest problem, bo trafiła kosa na kamień. Ci, którzy mnie znają, wiedzą, że od dawna przeciwstawiam się typowemu stereotypowi "klient-pan", "sprzedawca-sługa". Obie strony są równorzędnymi i obie mają mieć korzyść z wzajemnego kontaktu. Zdecydowanie nie zaakceptuję w pokorze pyskowania, jakie się kilkukrotnie przewinęło na ostatnich kilku stronach. Jest problem to się dąży do jego rozwiązania. To jest tylko biznes. Nikt nikomu nie zabił brata ani syna. To są TYLKO pieniądze. Rzecz. Jeśli ktoś z takiego powodu robi z siebie szmatę, cyt: "rozgniótłbym cie jak matka kurka Owsiaka" to brak mi słów.

Cytat Zamieszczone przez Yaru Zobacz posta
    a ja w zeszłym roku dałem dwa polecenia zakupu monitora u tego sprzedawcy, jedno z nich zostało sfinalizowane na szczęście bez większych kłopotów.
    Nie wiem o kogo chodzi, ale dziękuję. Nadmieniam tylko, że nie "na szczęście bez kłopotów", a było to zapewne najnormalniejsze zlecenie, które zostało równie normalnie zrealizowane.
    Masz problem z kolorem, wal śmiało!
    e-mail: color@mastiff.pl

Uzależniony Awatar kaindox

Nikt nie oczekuje podkulania ogona tylko uczciwego traktowania klienta. Umawialiście się że będzie można zwrócić monitor jestli coś by nie pasowało? To trzeba grzecznie zwrócić pieniążki i głupio nie dyskutować. Wtedy nie byłoby problemu.

Traci Pan pieniądze jeśli klient decyduje się na zwrot? To trzeba się było nie umawiać na takie warunki transakcji.
    Jeśli z góry Pan wie, że "umoczy" jak klient zdecyduje się oddać sprzęt to albo jest Pan za przeproszeniem głupi decydując się na takie warunki, albo lubi Pan ryzyko. Pierwszą możliwość skreślam więc szkoda tylko że koszty związane z tym ryzykiem przerzuca Pan na klienta. Śmiem twierdzić że klient decydujący się na oddanie towaru nie zobaczy kasy, dopóki nie wciśnie Pan go komuś innemu.

Cytat Zamieszczone przez Tom01 Zobacz posta
    Nadmieniam tylko, że nie "na szczęście bez kłopotów", a było to zapewne najnormalniejsze zlecenie, które zostało równie normalnie zrealizowane.
    Nie było problemów bo nie było zwrotu towaru.

Pełne uzależnienie Awatar becekpl
    Miasto
    wawa

To są TYLKO pieniądze. Rzecz. Jeśli ktoś z takiego powodu robi z siebie szmatę, cyt: "rozgniótłbym cie jak matka kurka Owsiaka" to brak mi słów.
    problem w tym ze nie twoje
    fajnie się rozporządza cudzymi pieniędzmi, no nie? kowalskiemu potrzymam pol roku a nowakowi rok ,to tylko pieniądze, co tam
    mogę być wirtualna szmatą ale ty jesteś realnym oszustem

Pełne uzależnienie Awatar zysk

To jest tylko biznes. Nikt nikomu nie zabił brata ani syna. To są TYLKO pieniądze
    Panie:Tom01
    -ależ pięknie niedpowiada Pan na pytania
    -ależ pięknie unika pan odpowiedzi na konkretne pytania
    -ależ pięknie odnosi się się Pan do spraw finansowych
    Po prostu "piękny umysł"
    I ta chęć odpowiedzi i odpowiedzi na każdy zarzutokrętna i niekonkretna i za każdym razem podobna w treści.
    I jednocześnie współczuję:są setki ,jeśli nie tysiące firm,a tu garstka leszczy uwzięła się na taką przyjazną klientowi firmę jak mastiff.
    Mam nadzieję,że nie zaprzestanie Pan odpowiedzi, bo to będzie dalej utrwalało negatywny odbiór pańskiej firmy,
    do czego jak widać Pan bezmyślnie dąży.
    btw:
    Pan :Joseph Goebbels-inteligentny człowiek
    powiedział:
    Kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą.Joseph Goebbels
    Panie Tom,niech pan nie idzie tą drogą.
    Ostatnio edytowane przez zysk ; 31-03-2014 o 18:44
    "http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
    7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII

Uzależniony

Jest problem to się dąży do jego rozwiązania. To jest tylko biznes. Nikt nikomu nie zabił brata ani syna. To są TYLKO pieniądze.
    to prawda, najprościej - odsyłając pieniądze należne klientowi
    tylko biznes - może dla prowadzącego tylko, dla klienta to tylko zakup i zadowolenie lub jego brak
    to że nie doszło do zabójstwa to w sumie plus
    skoro "TYLKO" - jak na wstępie, najprościej je odesłać bez przeciągania

Początki nałogu
    Miasto
    Lubelskie

....Nie wiem o kogo chodzi, ale dziękuję. Nadmieniam tylko, że nie "na szczęście bez kłopotów", a było to zapewne najnormalniejsze zlecenie, które zostało równie normalnie zrealizowane.
    Z tego co pamiętam to kolega jedynie musiał dłużej czekać na kalibrację niż to było wcześniej ustalone.

Po przeczytaniu tego wątku swoje zdanie sobie wyrobiłem, pana "sprzedającego" polecał już nie będę.

Uzależniony Awatar Yoshitaka
    Miasto
    Kraków/Jarosław

Niestety za późno trafiłem na ten wątek. Zasugerowany wątkami, które znalazłem w sieci, w których Tom01 fachowo wypowiada się w sprawach monitorów wzbudziły moje zaufanie i uśpiły czujność. Złożyłem zamówienie i wykonałem przelew.
    Sposób zwodzenia klienta nadal jest taki sam.
    Przeciągający się czas realizacji zamówienia wzbudził moją ciekawość i skontaktowałem się ze sklepem. Otrzymałem informację, że opóźnienie realizacji zamówienia spowodowane jest urlopem i otrzymałem termin wysłania towaru. Niestety czas minął, przesyłki jak nie było, tak nie ma. Na kolejne emaile nie otrzymuję już odpowiedzi.
    Teraz już wiem, czemu nie działa opcja płatności kartą w tym sklepie.
    Canon 50D + dodatki

Uzależniony Awatar kaindox

Cytat Zamieszczone przez Yoshitaka Zobacz posta
    Niestety za późno trafiłem na ten wątek. Zasugerowany wątkami, które znalazłem w sieci, w których Tom01 fachowo wypowiada się w sprawach monitorów wzbudziły moje zaufanie i uśpiły czujność. Złożyłem zamówienie i wykonałem przelew.
    Sposób zwodzenia klienta nadal jest taki sam.
    Przeciągający się czas realizacji zamówienia wzbudził moją ciekawość i skontaktowałem się ze sklepem. Otrzymałem informację, że opóźnienie realizacji zamówienia spowodowane jest urlopem i otrzymałem termin wysłania towaru. Niestety czas minął, przesyłki jak nie było, tak nie ma. Na kolejne emaile nie otrzymuję już odpowiedzi.
    Teraz już wiem, czemu nie działa opcja płatności kartą w tym sklepie.
    Wygląda na to, że sfinansował Pan urlop pracownikom firmy, ciekawe jakie wytłumaczenie przeczytamy tym razem

Pełne uzależnienie Awatar becekpl
    Miasto
    wawa

to proste
    jemu tez należy się urlop, którego sponsorem miał zaszczyt stać się Yositaka
    gratulujemy
    a i jak będziesz podskakiwał to zyskasz miano "szmaty"
    niebieskiemu wolno takie rzeczy
    Ostatnio edytowane przez becekpl ; 10-07-2014 o 23:02

Nie no pewnie będzie "klient beton nie rozumie, że są wakacje"
    A poważnie mówiąc to jest to przekręt, gość działa tak od lat. Współczuję Yoshitaka, jak już pewnie wiesz z wątku, sam też to przechodziłem.

Strona 33 z 49 PierwszyPierwszy ... 23313233343543 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów