Witam,
Tak jak w temacie. Czy dostanę gdzieś ten obiektyw w Bydgoszczy? Szukałem już w kilku miejscach i nic. Chodzi mi o obiektyw bez IS. Chciałbym go pomacać przed zakupem ;-)
Pozdrawiam
Witam,
Tak jak w temacie. Czy dostanę gdzieś ten obiektyw w Bydgoszczy? Szukałem już w kilku miejscach i nic. Chodzi mi o obiektyw bez IS. Chciałbym go pomacać przed zakupem ;-)
Pozdrawiam
W sklepach na 100% nie dostaniesz. Ma go za to kilku Bydgoszczan ^^
BEZ SZANS NA ZAKUP.
Jeżeli chcesz pomacać bo nie jesteś zdecydowany to nie ma problemu, a jeżeli chcesz pomacać egzemplarz konkretny który chcesz kupić(w sensie przetestować)to na pewno nie w bydzi. Najbliżej to Poznań.
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
Zapraszam do Leszna, dostaniesz u mnie. Ups - kolega postował o tym w lutym...![]()
witam
ja jestem z okolic Bydgoszczy
przeepraszam za offtopic, ale jakie znasz porządne sklepy foto w Bydg?
Nie ma porządnych sklepów foto w Bydg. Jest Sigma Pro Centrum z dużą ofertą Sigm, są markety (saturn, media, rtv euro agd) z zatrważająco małą ilością sprzętu Canona.
Najlepszym wyborem jest zawsze Fotojoker - ma najwięcej i można przez internet zamówić sprzęt do sklepu w Bydgoszczy i kupić/odebrać na miejscu.
micles - Ja jestem spod Bydgoszczy, ale kurde w tym Saturnie, na prawde NIC nie ma :P Zero. C50 1.8 - prawie 600zł (tak przy okazji).
A co do "macania". Nie, nie mam na mysli konkretnego modelu ;-). Chce po prostu zobaczyć jak to cudo w ogóle pracuje (przecież chyba aż tak się nie różnią modele)
P.S. Himi - Czyli, Ty napisałeś w 2006 swojego posta?![]()
Ostatnio edytowane przez Fumar ; 07-08-2009 o 12:20
Był okres kiedy faktycznie nic a nic nie było, wiem, bo musiałem się kłócić z ochroniarzem, że wszystko co mam w plecaku foto na sobie nie jest dostępne w ich sklepie, ale i tak musiałem wszystko wyjąć i dać do spisaniaPani w informacji się załamała, 15min pisania
Teraz widziałem chyba C50d z jakimś kitem...
Niestety, takie czasy, trzeba macać od znajomego, który już ma, albo jechać w świat...
Ewentualnie ryzykować i kupić w ciemno.
Dokladnie. Dziwi mnie fakt, że w Bydgoszczy, gdzie jest taka ilość sklepów, sprzęt foto stoi strasznie z tyłu, a jak już coś jest to jest droższe 0,5 raza![]()