Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
Pjakusz, uparcie próbujesz dowieść że ilość oddawanych zdjęć jest wprost proporcjonalna do kreatywności fotografa, ale za tymi słowami nic nie stoi. Pokaż, proszę, 50 zdjęciowy reportaż z pleneru na którym każde zdjęcie jest potrzebne i wyjątkowe to pogadamy konkretnie. Na razie to tylko zaklinanie rzeczywistości którym, już zupełnie nie rozumiem dla czego, próbujesz obrazić adwersarzy. Nie wziąłeś pod uwagę tego że być może inny fotograf żeby pokazać równie dużo potrzebuje do tego mniej kadrów? Może bardziej się zastanawia nad tym co robi?
To nie ja piszę, ze powyżej stu zdjęć robi się nuda A skoro nudno, to i kreatywność widocznie była nijaka. A co do pokazywania pełnego reportażu - otwarte forum to nie jest miejsce na pokazywanie materiału zarezerwowanego dla klientów. W dodatku nie mam misji przekonania nikogo do swoich racji. Tak jak niektórzy lansuja 100 zdjęć jako ideał, tak ja twierdzę, że to mało jak na przykładowo 15 godzin fotografowania. Ale na szczęście każdy robi inaczej, klient może wybrać takiego fotografa, jaki mu odpowiada.