Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678
Pokaż wyniki od 71 do 79 z 79

Wątek: Ile zdjęć na ślubie.

Pełne uzależnienie Awatar schabu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

no nie mam takich cen jak Kalina czy Adam Trzcionka, więc bez przesady
    Na której strefie chcesz dostać porannego tosta?

fotografia biznesowa

Bywalec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yaro78 Zobacz posta
    Niedawno miałem śmieszną sytuację. Przyszła do mnie klientka wywołać zdjęcia. Miała miała ze sobą płyty które dostała od fotografa. Po sprawdzeniu płyt i chwili rozmowy okazało się że dostała o fotografa ponad 4000 (słownie cztery tysiące) już wyselekcjonowanych zdjęć. Np trzydzieści kilka zdjęć kościoła
    Powiem szczerze że nie mam pojęcia jak kolesiowi udało się "pyknąć" tyle fotek na jednej uroczystości. W czasie rozmowy powiedziałem jej że ja daję klientom maksymalnie 300 zdjęć. Usłyszałem że to mało??:
    co to jest 4 tysiące zdjęć ? zrób 15k to pogadamy :P

http://forum.abcslubu.pl/viewtopic.php?t=4117 - 14 post od góry
    :}

Pełne uzależnienie Awatar Mad_Mac
    Miasto
    UK

Domyślnie

LOL 15k! z tego oddal 1500 fotek. Dla mnie to chore.

5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
    Google: Precious-moment photography UK

Początki nałogu
    Miasto
    gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez root Zobacz posta
    co to jest 4 tysiące zdjęć ? zrób 15k to pogadamy :P

http://forum.abcslubu.pl/viewtopic.php?t=4117 - 14 post od góry
    Fajowe Forumka ma zadatki na detektywa A tak w ogóle, jaki aparat ma numerację pięciocyfrową?

Bywalec

Domyślnie

średnio chce mi się wierzyć w te 15k, ale gdyby tak faktycznie było to jakoś specjalnie nie zdziwiłbym się - w tym kraju jest wielu "artystów"
    :}

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Fajny ten portal, ciekawych rzeczy można się dowiedzieć. Przejrzałem sobie kilka tematów i najbardziej rozbawiła mnie koncepcja pokazania fotografowi-amatorowi zdjęć Kaliny żeby zrobił podobne, bo Kalina żeruje na tym "najpiękniejszym dniu" a przecież byle amator zrobi tak samo jak mu się każe.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez root Zobacz posta
    średnio chce mi się wierzyć w te 15k, ale gdyby tak faktycznie było to jakoś specjalnie nie zdziwiłbym się - w tym kraju jest wielu "artystów"
    Z postu wynika, że te 15tys ktoś wywnioskował patrząc na numeracje plików. Ja w ciągu roku nie robię tylu zdjęć. No chyba że się komuś zaciął tryb zdjęć seryjnych

Początki nałogu Awatar takpoprostu

Domyślnie

to może jo się wypowiem ... ze wszystkiego robie ok. 1200 zdjęc ;] później selekcja, zostaje jakies 900... obrabiam z 200 - 250 i to na płytkę jako album no i z tego wybieram 100 i wywołuje. a cała reszta czyli ok. 800-700 leca na druga płyte ;]
    *t*a*k*p*o*p*r*o*s*t*u*

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

jak zaczynałem oddawałem 300 obrobionych zdjęć, w tej chwili oddaje 200 obrobionych, 30 plener, 70 ceremonia (foty przed kościolem, życzenia po, grupowe), wesele 100 zdjec

o ile z przypadku pleneru i ceremoni mozna zejsc z liczba zdjec to nie wyobrazam sobie aby zejsc z liczby zdjec z wesela, 100 zdjec to MINIMUM a i tak czasami jak jest ciekawe wesele to po selekcji zostaje mi ~150-180 zdjec i musze na sile kasowac fajne ujecia

albumow ze zdjeciami wlasciwe juz nie robie, robie tylko projekty fotoksiażek gdzie wchodzi 60-80 zdjec
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów