Sorry kolego ale jak byś powiedział jakie żółte szkła masz to było by łatwiej ,szczerze to Średni format i śluby -cienko to widzę , chyba że średnim w studio robisz a jeszcze jedno ile bierzesz za ślub zrobiony średnim formatem?
Sorry kolego ale jak byś powiedział jakie żółte szkła masz to było by łatwiej ,szczerze to Średni format i śluby -cienko to widzę , chyba że średnim w studio robisz a jeszcze jedno ile bierzesz za ślub zrobiony średnim formatem?
OT o płacach wycięty tutaj:
http://www.canon-board.info/showthread.php?t=77406
.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
szuler dostrzeglem, ze bialy
lukasz5DmkI biore wystarczajaco by dwie osoby mogly z tego zyc
chodzi tylko o to czy jego wlasciwosci uzytkowe wg Was sa na tyle interesujace by warto bylo w niego zainwestowac - bylby to zestaw (zamiennie z N85 1.4) dla drugiej osoby bo pracujemy w zespole, przy czym ja na N14-24, srednim lub polaroidzie
wole po prostu sie sto razy zastanowic niz kupowac sprzet, ktory jest bdb ale malo uzyteczny w tematyce slubow, ktorymi zajmuje sie zawodowo stad moje pytanie o Wasze doswiadczenia z tym zestawem zwiazane
Ostatnio edytowane przez MM-architekci ; 03-08-2011 o 15:28 Powód: Automerged Doublepost
no comment...
Spoko rozumiem ,ja uważam że skoro posiadasz 85 f/1.4 to kupno 70-200 jest bez sensu ,myślałem że może w plenerze do portretu ale skoro masz tak zacną stałke to bez sensu..
Ja bym się w to nie bawił co do koloru to zawsze do puszki można wgrać profile i będziesz miał Canona lub w PS to ogarnąć![]()
Ja widziałem na targach ślubnych w Poznaniu, i mi się podobało. Niestety, nawet miesiąc po targach pod adresem tych typów można było znaleźć tylko "strona w budowie", więc nie pooglądałem sobie na spokojnie na monitorze w domku, a i adresu teraz nie pamiętam, więc nie podlinkuję. Ale można, i to było całkiem fajne.
taaa... profil 5d wgrywalem juz do LRno wlasnie chyba sobie ten zestaw odpuszcze... do sportu czy pracy w kiepskich bardzo warunkach wspanialy sprzet ale jednak 85 poreczniejszy a w koncu mialaby na tym pracowac moja zona
niemniej pojedziemy dzis nad ocean pobawic sie nim trochenieczesto mamy canon'a w reku
![]()
pozdrawiam![]()
A czy ja jako klient płacę za wygodę pracy, czy za wynik? Jak artysta maluje wodą po ogórkach, to nie jęczy, że ciężko, tylko cieszy się, że fajnie wyszło, right?