Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.
Właśnie miałem zrobić "edit":
Czasami jest niewystarczające
Coś mi się wydaje, że w pokoju możemy zakończyć temat. Każdy ma swój styl, swoje podejście i będzie tego bronił.
Ja wolę stałki, Ty zoomy i każdy wszyscy wiedzą jakie są ich wady i zalety...
Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.
Lulu1988 popieram w całej rozciągłości każdy ma swój styl,owszem 24-70 jest to bardzo dobry zoom pod FF ale cenowo czasem zabijaCo do fotek bez lampy to ja jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić
![]()
Spróbuj, wyobraźnia to fajna sprawa u fotografa.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
...i nie ogranicza jej tylko do demonizowania f/4, większego iso i lampy. Otwarty umysł potrafi wiele.
5D+BGE4 | 5DII+BGE6 | 28/1.8 | 50/1.4 | 85/1.8 | 135/2L | Helios 2/58 | Metz58AF2.. kupa stafu i brak czasu... przerobiłem: 40D | 50D+BGE2N | 24-105/4L | 18-55 IS | 55-250 IS | 17-55/2.8 IS | 100-400L | S150-500 OS | S300-800HSM | 430EXII...
Większe iso to mój kumpel, a f4 nie demonizuję tylko wskazuję mankamenty, otwarty umysł z pewnością to zauważy.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Ilu fotografów tyle poglądówznam soby które fotografują 5DmkII bez lampy na szerokim a potem z tym rzeźbią
A jaki to problem? Fotografuję bez lampy i na szerokim i na wąskim i na średnim też.
Widze, ze rozbudzilem poważna dyskusje. Jakos nie jestem przekonany do kupowania pelnej klatki bo lubie swojego 40d i chcialem miec 2 body na wypadek awarii jednego. Mozecie mi szanowni koledzy powiedziec, czy jest bardzo duza roznica w szumach miedzy zalozmy 5d a 7d/60d ?
Canon 40d - Dziadek