Strona 192 z 1000 PierwszyPierwszy ... 92142182190191192193194202242292692 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 911 do 1 920 z 9993

Wątek: Sprzęt do ślubów

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez josif Zobacz posta
    sprzęt pada podczas przysięgi akurat? : ))))
    Mam drobne ponad dziesięć lat doświadczenia w kotletowaniu. Nigdy mi się jeszcze nie zepsuł żaden aparat. Nie tylko na ołtarzu
    Jarek

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Mam drobne ponad dziesięć lat doświadczenia w kotletowaniu. Nigdy mi się jeszcze nie zepsuł żaden aparat. Nie tylko na ołtarzu

pewnie po prostu nie pstrykasz podczas przysięgi : )
    ja od dzisiaj wpisuję to w umowy : )

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez josif Zobacz posta
    pewnie po prostu nie pstrykasz podczas przysięgi : )
    ja od dzisiaj wpisuję to w umowy : )
    Po powyzszym mam "fatal error". Mozesz rozwinac cytowana mysl?
    chcesz powiedziec ze robisz slub nie robiac go?

Bywalec Awatar kusy
    Miasto
    andrychów

Domyślnie

he he mi kiedyś w dawnych analogowych czasach "padł" najkon (one już tak mają) stary dobry FE2 - na szczęście w torbie był PENTAX MZ5 z założoną stopką METZA tylko palnik lampy przełożyłem i szło jakoś, jak się później okazało padała powoli bateria, czego nie mogłem wcześniej sprawdzić ( w tych czasach nie było mega wyświetlaczy a instrukcja obsługi pewno została u któregoś z poprzednich właścicieli). Baterię wymieniłem i działał jeszcze kilka lat, a ja mam o czym pisać
    CANON...

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wain Zobacz posta
    Po powyzszym mam "fatal error". Mozesz rozwinac cytowana mysl?
    chcesz powiedziec ze robisz slub nie robiac go?
    Inaczej, w umowie jest "w przypadku wyświetlenia przez aparat błędu ERR000-ERR999, klientowi nie przysługuje zwrot pieniędzy za niewykonane zdjęcia" ;P

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sober Zobacz posta
    "w przypadku wyświetlenia przez aparat błędu ERR000-ERR999, klientowi nie przysługuje zwrot pieniędzy za niewykonane zdjęcia" ;P
    No jakby przyszedł do mnie fotograf i mi pokazał coś takiego to bym go "zabił" śmiechem 8).
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

takie pytanie, czy na dwa zestawy 5d+35L oraz 450d (ewentualnie 40d)+85/1.8 to takim zestawem ogarnę ślub? szczególnie interesuje mnie kościół i wykorzystanie w nim długości ogniskowych? będzie ok?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thedoc Zobacz posta
    takie pytanie, czy na dwa zestawy 5d+35L oraz 450d (ewentualnie 40d)+85/1.8 to takim zestawem ogarnę ślub? szczególnie interesuje mnie kościół i wykorzystanie w nim długości ogniskowych? będzie ok?

jest wielu wyznawcow mowiacych, ze 5d+35L wystarczy na caly slub
    oczywiscie jest to uogolnienie ale tak mozna
    85mm z croperm jest troche dlugie w ciemnym kosciele
    idealem byloby miec przy tych ogniskowych dwa body FF

sam uzywam wlasnie 35 i 85 ale w tym roku beda to juz 2xFF body

Uzależniony Awatar myst
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Mnie już padł - w pierwszym roku fotografowania ślubów - 30D i to na dodatek pożyczony. Nie wiadomo w sumie dla czego - po prostu się wyłączył i świeciłą mu lampka. Na szczęście był na gwarancji - w serwisie powiedzieli że padła linia zasilania, czym czymkolwiek jest ta 'linia' w tym sprzęcie... Ślub kończyłem D70... Być może Jarku, jeszcze Cię to nie spotkało, ale zapewniam - jest to możliwe dokładnie przy ostatnich słowach kazania...
    5DII, 5D, 24L, 85L + dodatki.

Maciek Toliński

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thedoc Zobacz posta
    Myślę że spokojnie. Zawsze możesz raz na jakiś czas przełożyć obiektywy między body. Zdjęcia napewno będą różnorodne

Strona 192 z 1000 PierwszyPierwszy ... 92142182190191192193194202242292692 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów