Strona 131 z 1000 PierwszyPierwszy ... 3181121129130131132133141181231631 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 301 do 1 310 z 9993

Wątek: Sprzęt do ślubów

Uzależniony Awatar miklo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Nie ma czasu na naukę. Kliencie czekają ;-) ;-) ;-)

KarolG.
    Guest

Domyślnie

Panowie robiłem sport i chciałbym "wejść" w śluby robiłem kilka ślubów z boku jako gość (a mianowicie 3 ale kitowski obiektyw + długi) i nawet fajne ujęcia powychodziły i młodzi byli bardziej zadowoleni niż z opłaconego fotografa, więc chciałbym spróbować

Początki nałogu
    Miasto
    okolice Kalwarii Zebrzydowskiej / Ireland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KarolG. Zobacz posta
    Panowie robiłem sport i chciałbym "wejść" w śluby robiłem kilka ślubów z boku jako gość (a mianowicie 3 ale kitowski obiektyw + długi) i nawet fajne ujęcia powychodziły i młodzi byli bardziej zadowoleni niż z opłaconego fotografa, więc chciałbym spróbować
    Jak chcesz spróbować to próbuj, nikt Ci tego nie zabrania bo nie ma takiego prawa, wszystkim wolno. Tylko nie zadawaj pytań które zostały zadane już w tym wątku sporo postów temu na które zresztą udzielono odpowiedzi, a zadajesz je tylko po to bo nie chce Ci się tego wszystkiego czytać. Nie tędy droga. Życzę powodzenia w lekturze w której zapewne znajdziesz wiele innych ciekawych informacji.

Smile Pytanie

Na początku chciał bym się przywitać z wszystkimi Canonowcami Ja przesiadam się z Nikona do Canona . Mam pytanie co sądzicie o tym sprzęcie chodzi o zdjęcia ślubne Canon 40D Canon EF-S 17-55 f/2,8 IS USM Canon 100 f/2,8 Makro Canon EF 70-200 f/2,8 L USM oraz lampa 580 EX II . Czekam na wasze spostrzeżenia na temat tych sprzętów .
    Serdecznie jeszcze raz się witam z wszystkimi oraz dziękuje za odpowiedzi-podpowiedzi

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gegebgege Zobacz posta
    Na początku chciał bym się przywitać z wszystkimi Canonowcami Ja przesiadam się z Nikona do Canona . Mam pytanie co sądzicie o tym sprzęcie chodzi o zdjęcia ślubne Canon 40D Canon EF-S 17-55 f/2,8 IS USM Canon 100 f/2,8 Makro Canon EF 70-200 f/2,8 L USM oraz lampa 580 EX II . Czekam na wasze spostrzeżenia na temat tych sprzętów .
    Serdecznie jeszcze raz się witam z wszystkimi oraz dziękuje za odpowiedzi-podpowiedzi
    wiesz jak robić zdjęcia? wiesz co oznaczają ogniskowe itd? Jeżeli tak to sam sobie możesz z pomoca wyszukiwarki na CB odpowiedzieć na swoje pytanie.
    Zresztą jak prześledzisz ten watek to bez problemu znajdziesz odpowiedź...
    ehhh lenistwo....

Domyślnie

Wiem jak robić zdjęcia o ogniskowych wiem dlatego wszystko 2,8 tylko chodzi mi o wasze wrazenia na temat uzywania tego sprzetu i szukam i powoli cos znajduje

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

tylko chodzi mi o wasze wrazenia na temat uzywania tego sprzetu i szukam i powoli cos znajduje
    Cały ten wątek jest o tym jak i kilka innych... jeśli tobie się nie chce czytać to posiadaczom/używaczom ma się chcieć po kilka...set(?) razy pisać ciągle to samo?

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

(.....)tylko chodzi mi o wasze wrazenia na temat uzywania tego sprzetu i szukam i powoli cos znajduje
    Poczytaj to forum - nic innego mi do głowy nie przychodzi 8).
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony Awatar myst
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

z moich najświeższych spostrzeżeń ślubniakowych : zakupiony niedawno 35mm zupełnie nie przydaje się w sytuacjach przysięgowych (przynajmniej mnie). Znalazłem chyba optimum w postaci 50mm+85lub70-200mm. Nie doceniałem tego ostatniego, ale ostatnio z pewnych względów całą przysięgę i 'obrączkowanie' właśnie nim zrobiłem (zawieszenie się korpusu z 50/1.4) i wyszło dużo ciekawiej niż zwykle
    5DII, 5D, 24L, 85L + dodatki.

Maciek Toliński

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez myst Zobacz posta
    z moich najświeższych spostrzeżeń ślubniakowych : zakupiony niedawno 35mm zupełnie nie przydaje się w sytuacjach przysięgowych (przynajmniej mnie). Znalazłem chyba optimum w postaci 50mm+85lub70-200mm. Nie doceniałem tego ostatniego, ale ostatnio z pewnych względów całą przysięgę i 'obrączkowanie' właśnie nim zrobiłem (zawieszenie się korpusu z 50/1.4) i wyszło dużo ciekawiej niż zwykle
    To ja mam dokładnie odwrotnie. Całość imprezy jestem w stanie przelecieć na 35 i 85mm. W bardzo dużych przybytkach zmieniam czasem na 50/135mm.
    Wynalazki typu 70-200 zostawiam fotografom sportu.
    Jarek

Strona 131 z 1000 PierwszyPierwszy ... 3181121129130131132133141181231631 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów