Strona 889 z 1000 PierwszyPierwszy ... 389789839879887888889890891899939989 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 8 881 do 8 890 z 9993

Wątek: Sprzęt do ślubów

Domyślnie

Właśnie chodzi o jakość. Z całym szacunkiem dla prac micles'a, które w większości uważam za dobre lub nawet bardzo dobre, właśnie te robione na ultra szerokim uważam za słabe jakościowo. A że pieniędzmi nie s..m i planuje zakup ciamcianga 14mm się przestraszyłem, że generuje on tak słabe brzegi... ...jednocześnie będąc zafascynowanym zdjęciami "cichego" z tegoż szkła popadłem w konsternację i zdziwienie. Micles jednak uspokoił mnie i dał nadzieję na dobrą inwestycję...
    D3

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Janek1977 Zobacz posta
    Micles jednak uspokoił mnie i dał nadzieję na dobrą inwestycję...
    Warto, warto. Na stronie chyba nie ma żadnych fot z nowego Samyanga (przez pewien czas miałem jeszcze Samyanga do Nikona + przejściówka, ale wszystkie (a kupowałem ze 4 różne) przejściówki są na tyle niedokładne, że szerokokątny Samyang wydobywający dość mocno wszelkie odchyły od telecentryczności dawał w skrajnych przypadkach dość mocny efekt Tilt-Shift (co zainspirowało mnie do zrobienia TEGO zdjęcia (odpięte szkło trzymane przed aparatem :P))). Po zakupie takiego z mocowaniem do Canona wszystko jest w najlepszym porządku i rogi żyleta. Polecam!

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Micles masz chyba za duzo szkielko podczas slubu do pracy ;]

To tak po przegladnieciu jednego materialu mi sie nasunelo heh.
    no comment...

Coś już napisał

Domyślnie

Dodałem poniższego posta w wątku o filtrach, ale jak widać mało kto tam zagląda, a chciałem szybko zasięgnąć opinii więc powielam pytanie.

Panie i Panowie co myślicie o tym filtrze:
    http://allegro.pl/hoya-hmc-uv-c-slim...591293018.html

Nigdzie nie mogę zaleźć żadnego testu, a filtry z tej serii są jakoś podejrzanie tanie. Ktoś go używa?
    Liczy się pomysł.

Bywalec Awatar Jaca9
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Tutaj masz różne testy filtrów UV: http://optyczne.pl/5.15-Inne_testy-T..._HMC_UV-0.html

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomir Zobacz posta
    Dodałem poniższego posta w wątku o filtrach, ale jak widać mało kto tam zagląda, a chciałem szybko zasięgnąć opinii więc powielam pytanie.

Panie i Panowie co myślicie o tym filtrze:
    http://allegro.pl/hoya-hmc-uv-c-slim...591293018.html

Nigdzie nie mogę zaleźć żadnego testu, a filtry z tej serii są jakoś podejrzanie tanie. Ktoś go używa?
    Tanie ? A ile ma kosztowac kawalek szkielka z filtrem UV ? Uzywalem do ochrony soczewki , raz sie przydal w sumie
    no comment...

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

A po cholerę sobie psuć obrazek filtrem UV?
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Początki nałogu

Domyślnie

Jakos nie zauwazylem roznicy :>

Wlasnie 35L zrobilem 4 fotki - 2 z filtrem, 2 bez. Tak samo zlapal ostrosc, kolory identyczne...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

a robiles fotki czego , w jakich warunkach ?
    no comment...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Misiek87 Zobacz posta
    Jakos nie zauwazylem roznicy :>
    Zrób zdjęcie z mocny tylnym światłem, a zauważysz.
    nowa strona | www.epicure.pl | polub moje zdjęcia | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu

Strona 889 z 1000 PierwszyPierwszy ... 389789839879887888889890891899939989 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów