Ja tam jeszcze nie widziałem fisha ostrego od f/2.8 - a miałem w ręku canona, nikkora i zenitara :P
Ja tam jeszcze nie widziałem fisha ostrego od f/2.8 - a miałem w ręku canona, nikkora i zenitara :P
"Jeśli słuchałeś swojej matki, ojca, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, a teraz wiedziesz nudny marny żywot, to w pełni sobie na to zasłużyłeś." - Frank Zappa
A ja owszem
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
W 800px na dłuższym to i pinhole dobrze wygląda![]()
"Jeśli słuchałeś swojej matki, ojca, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, a teraz wiedziesz nudny marny żywot, to w pełni sobie na to zasłużyłeś." - Frank Zappa
Adama 5d chyba ma 170 000. Ja kupilem sobie z przebiegiem 28 000, numer serii zaczyna sie na 0. Te modele miewaly LCD z lekko zielonym zafarbem, moj tez tak ma - ale Canon twierdzi, ze to norma i sie tego nie kalibruje
. To pierwsze modele - sa zaczynajace sie bodajze na 0, 1, 2, 3 - kwestia roku produkcji, 0 to chyba 2005
![]()
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Pank, i weź ty mi powiedz, czy na tym twoim 800pix widzisz różnicę ostrości pomiędzy załóżmy twarzą kolesia, a podłogą 1,5m dalej. Szeroki to szeroki, tutaj na prawdę można ustawiać ręcznie, a czasami nawet i szybciej. Wiadomo, kilka momentów ucieknie, ale jak kolega w potrzebie, to dokupienie Samiego raczej rozsądniejsze niż sprzedaż 28/85 i dokupienie 10-22 albo 17-55, sam przyznasz. Mi po prostu crop + 17-55 + lampa kojarzy się z fotoziutkiem+, nic na to nie poradzę ;P
W tym wypadku wszystko jedno, ale przy tańcach, na pełnej dziurze łapanie ostrości może być problematyczne. Dla tego najrozsądniej dokupić puchę do słoika a nie odwrotnie![]()