Strona 784 z 1000 PierwszyPierwszy ... 284684734774782783784785786794834884 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 7 831 do 7 840 z 9993

Wątek: Sprzęt do ślubów

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    Ja nie mam świra w kontekście kalibrowania aby osiągnąć szczyt perfekcji i pokazywać na forach jakie to foty są och ach ;]
    Hmm.. czyli uważasz że każdy kto ma skalibrowany monitor ma świra "aby osiągnąć szczyt perfekcji i pokazywać na forach jakie to foty są och ach"?

jeśli tak to faktycznie podpisuję się pod tym:
    Generalnie w tym temacie pas , bo to nie ma sensu.
    tyle że chyba z innych powodów wyciągamy te same wnioski..
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Dopiero zaczyna Awatar loop89

Domyślnie

Nie spoko nie mam zamiaru nikogo nawracać ;]

Tutaj sporo osób ma monitory z nie wiadomo skąd i nie są skalibrowane , prędzej na to stawiam , generalnie dajmy sobie spokój z tym motywem i kolorami bo dla mnie nie ma co męczyć tematu. Btw owszem skóra na młodym jest inny , bardziej czerwona

aha mam monitor skalibrowany pod swoją pracę , swój lab , z fotoksiążkami też jest wszystko ok więc tyle w temacie ;]
    Nikt nie ma zamiaru słuchać innowierców każdy ma swój rozum i wie czego chce, a poważnie to jestem zdania, że wszystkiego trzeba w życiu spróbować także Nikona i Canona

Pochopne wnioski wyciągasz z tą kalibracją i naszymi monitorami, na tym forum jest ponoć "100 tysięcy czytelników" i myślisz, że każdy na AOCa albo inną Belinee która np. spadła z TIRa?

Może profil "pod Twoją pracę" by nas poratował i wszyscy by mieli takie kolorki jak chcesz i jakie Ci się podobają. :-P

Faktycznie pora kończyć ten wątek poboczny bo zaczyna robić się niesmacznie. Z mojej strony EOT, będę śledził jednak Twoje poczynania na gruncie Nikona bo podobają mi się ogólnie Twoje zdjęcia ślubne w sensie kadru i przekazu, a obróbka jest obróbką nie każde musi mi się podobać.

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Chyba nie widziałeś wyświetlaczy laptopów ;] , generalnie zapraszam do mnie żeby zobaczyć efekty i to jak pracuję.
    A jako gospodarz rozumiem, że i stawiasz coś dobrego na stół? Bo wiesz, dawno w Łodzi nie byłem, mogę znaleźć jakiś pretekst ;-)

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez loop89 Zobacz posta
    Pochopne wnioski wyciągasz z tą kalibracją
    Wszyscy pochopne wnioski wyciągacie Pan młody ma buzię, jak 90% mieszkańców środkowo-wschodniej Europy. Tzn. kolor na zdjęciach MM odpowiada prawdzie.

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    dawno w Łodzi nie byłem, mogę znaleźć jakiś pretekst ;-)
    A ja mam niedaleko i mogę zabrać swój monitor dla porównania
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

niemacieK
    Guest

Domyślnie

U mnie rowniez ewidentny "rozowo/czerwony zafarb" (w celu weryfikacji jakosci monitora zapraszam osobiscie - koniecznie z wlasnym profilem).

Pełne uzależnienie Awatar Mad_Mac
    Miasto
    UK

Domyślnie

Nie rozumie tych "walk" systemowych. Na ulicach tez jesteście wrodzy dla ludzi w samochodach innej marki?
    Aparat to aparat i kropka.

5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
    Google: Precious-moment photography UK

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mad_Mac Zobacz posta
    Nie rozumie tych "walk" systemowych. Na ulicach tez jesteście wrodzy dla ludzi w samochodach innej marki?
    Aparat to aparat i kropka.
    ale jacy "wrodzy" ?

jezusiu czemu naród polski po czyjejś mocne i ciętej wypowiedzi , dopisuje że to wrogie nastawienie , czy też wrzucanie i co tam jeszcze wyżej pisano ;]

nie , nie mówię że każdy kto ma skalibrowany monitor ma świra , ale sporo osób po tym jak kiedyś tam skalibrowało wie już wszystko i ich monitor jest ach och i pokazuje najlepiej ;]

sory , to jest za dużo osób aby stwierdzać czy jest dobrze czy źle ;]
    no comment...

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mad_Mac Zobacz posta
    Nie chodzi o markę, ale o ładniejsze felgi albo więcej koników..

nie , nie mówię że każdy kto ma skalibrowany monitor ma świra , ale sporo osób po tym jak kiedyś tam skalibrowało wie już wszystko i ich monitor jest ach och i pokazuje najlepiej ;]
    Ja bym się nie odezwał, gdyby odstępstwo nie było spore. Ale skoro wiesz lepiej to ja kończę temat. Chciałem pomóc, wyszło jak zwykle.
    I znów nawiązanie drogowe - mówisz komuś, że ma kapcia, a on Cie podejrzewa, że chcesz go okraść..
    Jarek

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Nie chodzi o markę, ale o ładniejsze felgi albo więcej koników..

Ja bym się nie odezwał, gdyby odstępstwo nie było spore. Ale skoro wiesz lepiej to ja kończę temat. Chciałem pomóc, wyszło jak zwykle.
    I znów nawiązanie drogowe - mówisz komuś, że ma kapcia, a on Cie podejrzewa, że chcesz go okraść..
    Nie wyszło jak zwykle i tak tego nie traktuj , napisałem już co ja uważam i luz jak dla mnie ;]
    no comment...

Pełne uzależnienie Awatar Parteq
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Nie wyszło jak zwykle i tak tego nie traktuj , napisałem już co ja uważam i luz jak dla mnie ;]
    Ale Oskarkowy napisal Ci bardzo dokladnie o co chodzi.
    Tez z wielkim luzem.

Rowniez uwazam ze masz tego "kapcia".
    Rowniez z wielkim "luzem"

Strona 784 z 1000 PierwszyPierwszy ... 284684734774782783784785786794834884 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów