ale chodzi im o fotki z reportażu nie grupowe . dzięki za poradę
a poiwaznie to masa klientów jest nie wybredna - preferuja płaskie zdjęcia z dużą głębokościa - pocztówkowe
ale chodzi im o fotki z reportażu nie grupowe . dzięki za poradę
a poiwaznie to masa klientów jest nie wybredna - preferuja płaskie zdjęcia z dużą głębokościa - pocztówkowe
No to niech korzystaja z kit'a lokalnego fotografa pana Zbyszka![]()
5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
Google: Precious-moment photography UK
6D|5D+BG-E4|7D|40D+BG-E2|S14 f2.8 EX HSM|C 24L MkI|35L|C 50 f1.4|C 85 f1.8|C 100 f2.8 USM Macro|C 24-70 f2.8 L|C 70-200 f2.8 L IS|C 100-400 IS L|T 17-50|S 10-20 f4-5.6|C 18-200IS|C 580EXII|C 580EX i tyle...
Albo mało pił. Wiozłem kiedyś flaszkę rowerem, do rowu wpadłem ale flaszka cała![]()
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Piotrze jestem zachwycona Twoim portfolio. Oj gdybym mojemu chłopakowi zrobiła takie fotki, jak Twoje w kategorii "narzeczeńskie" to z pewnością nie wstydziłby się ustawić takich zdjęć na biurku w pracy:-)
Proszę Cię napisz w jaki sposób uzyskałeś podobny efekt postarzonego zdjęcia. Będę stokrotnie wdzięczna:-)
Natalio nie jestem zachwycony twoją świadomością. Oj gdybyś napisała w odpowiednim wątku, tak jak inni użytkownicy na "canon-boardzie" to z pewnością twój chłopak nie wstydziłby się ustawić takich zdjęć na biurku w pracy
Proszę Cię napisz w odpowiednim wątku. Będę stokrotnie wdzięczny![]()
Natalia, dzięki, ale tak jak zauważył Micles, to nie jest miejsce na takie sprawy, poza tym trzeba by było duuuży tutorial napisać, a niespecjalnie mam na to czas, szczyt sezonu.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Wypada zamówić sobie małą sesję i zdjęcia dostaniemy gotowe wprost na biurko. Może będzie mała zniżka jako, że forumowiczka
Wejdź sobie w galerię Panka na tym forum i tam możesz coś podpatrzyć, czasem zapytać, ale myślę, że nie ma nikt instrukcji w kilku punktach jak się robi TAKIE zdjęcia.
EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
www.magaczewski.blogspot.com
www.fotogaleria.magaczewski.pl
albo jeffa ascough
For the photographers - my 24-70L was used for the majority of these images, with a 16-35LII for the wider images, and a 70-200 for some of the ceremony and speeches.
http://jeffascough.typepad.com/jeff_...l-wedding.html
Kurdę, gdyby ktoś na tym forum pokazał coś takiego: http://jeffascough.typepad.com/jeff_...l-wedding.html to by mu się nieźle dostało.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
O, adres nie ten, chodzi o trzecie zdjęcie od końca w drugiej linijce, para pod arkadami.
Ostatnio edytowane przez pank ; 13-07-2010 o 21:00 Powód: Automerged Doublepost