Lubimy jak trole jedzą nam z ręki.
Lubimy jak trole jedzą nam z ręki.
Sądzę, że to jakiś klon nikonowskiego Uboota. Kto bywa, ten wie o co chodzi. Jakiś profi sobie jaja robi...
Kto tam znów rusza prawą? Lewa! Lewa! Lewa!
My tu gadu gadu a do mnie przyjechała kolejna zabawka. 35L na pełnej dziurze:
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Byłem pierwszyposty 5544 i 5561.
Do tego można jeszcze dorzucić niedbałości stylistyczne, problemy z podstawową ortografią i brak logicznego postrzegania przyczynowo skutkowego. Czyli nie ma pewnie 20 lat.
Co do płci to oczywiście nie mam pewności, ale nadal obstawiam odciski na dłoniach od zbyt częstego oglądania zdjęć 5DII na stronach Canona.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Pank, może i ostre, ale pionów nie trzyma. Masz pretekst do wymiany
Miłej zabawy, od 5 lat to moje podstawowe narzędzie i nigdy się nie nudzi.
Ostatnio edytowane przez oskarkowy ; 20-03-2010 o 22:15 Powód: Automerged Doublepost
Jarek
A ja dzis przepstrykalem 50/1.2 oraz 85/1.2 .. faktysznie zółwiki pod kątem AF, ale za to ten bokeh .................![]()
Co, 50 też wolna?
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Lkowicze szczesciaze. Mam nadzieje ze w listopadzie na urodzinki tez zaspiewam "mam i ja!''
5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
Google: Precious-moment photography UK
jest szybsza niz 85tka, ale mimo wszystko ustawianie ostrosci nie nastepuja blyskawicznie - takie mam odczucia. moglem kurcze podpiac 50/1.4 zeby porownac bezposrednio, ale nie przyszlo mi to do glowy niestety wiec zdaje sie jedynie na swoja pamiec
aha - warunki byly skrajne, na ISO3200 i przyslonie 1.2 czasy byly okolo 1/90-1/200s
niestety, to nie moja![]()