Strona 297 z 1000 PierwszyPierwszy ... 197247287295296297298299307347397797 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 961 do 2 970 z 9993

Wątek: Sprzęt do ślubów

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sebcio80 Zobacz posta
    są ceremonie gdzie go w ogóle nie uzywam, poniżej zdjęcie z kościoła w którym najciekawszym elementem był sufit, cieżko go pokazać ciekawe bez fisha

Sufit ładny, ale wybacz, czy przy aparycji tej Młodej za celowe uważasz dodatkowe rozciąganie jej urody na boki? Zmierzam do tego, że szerokie kadry z założenia są dość niebezpieczne i kontrowersyjne.
    I do kilku innych: przestańcie dyskusje o sprzęcie rozpatrywać ad personam. W kotleciarni tę kwestię rozpatrują tylko Młodzi i tylko w momencie wpisywania sumy na dole umowy. Resztę podbudowywania własnego ego zostawcie dla siebie.
    Pank, to zdjęcie ma.. a z 10 lat. Czemu dalej jest na stronie? Bo ciągle mam dylemat: zmienić zdjęcia, czy dotrzymać terminu oddania kolejnej sesji.
    Nowy layout już mam, wersja testowa działa jak należy. Kiedy wywalę te zdjęcia i włożę porządne - nie wiem. Inna rzecz, że motywacji brak.
    Jarek

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Widać, że nie za bardzo orientujesz się jak działa fish, Para Młoda w żadnym wypadku nie jest ani rozciągnieta ani wydłużona, Twój komentarz co do aparycji Panny Młodej zostawie bez słowa.
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Widać, że nie za bardzo orientujesz się jak działa fish, Para Młoda w żadnym wypadku nie jest ani rozciągnieta ani wydłużona, Twój komentarz co do aparycji Panny Młodej zostawie bez słowa.
    Klienci są różni, trzeba się imać różnych optycznych sztuczek, żeby pokazać ich ładniejszymi, niż są w rzeczywistości. Taka jest nasza praca. Trzeba rzeczy nazywać po imieniu, żeby wiedzieć, jak temu zaradzić. Udawanie, że ktoś jest bez wad i potęgowanie jego niedoskonałości przez błędnie dobrany kadr to trochę chowanie głowy w piasek.
    Jarek

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

jak pisałem już Para Młoda nie jest w żaden sposób zniekształcona, więc żadnych wad nikogo nie potęguje, czy sam kadr błędny to już kwestia dyskusyjna, wcale nie uważam się za guru fisha, tak naprawdę nie potrafie wykorzystać jego walorów i ciągle się uczę.

Fishem mozna też pobawić się w plenerze. Mozliwości są ogromne, ja nie potrafie ich póki co wykorzystać. Od najprostszych ujęc twarzy z bliska do innych ciekawszych kadrów. Tak tak, wiem co napiszesz, że takie zniekształcone twarze z bliska to kicz. Dla młodych jednak to świetna zabawa i moze jedyna okazja w życiu aby takie zdjecia zrobić. Zupełnie nie przejmuje się też tym, że takie foty pozbawione są nawet nutki artyzmu. Ale nie kazde ujęcie musi być zaraz wyzwaniem dla fotografa. Liczy się to, że para świetnie się bawi na planerze i może się trochę wyluzować miedzy bardziej ambitnymi kadrami.

| R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Domyślnie

"Klienci są różni, trzeba się imać różnych optycznych sztuczek, żeby pokazać ich ładniejszymi, niż są w rzeczywistości. Taka jest nasza praca."

niestety ale to prawda
    na temat zdjęcia się nie wypowiadam, nie znam się na fotografii
    Pozdrawiam

Bywalec Awatar rycerz
    Miasto
    W.

Domyślnie

poniżej zdjęcie z kościoła w którym najciekawszym elementem był sufit,
    a mi sie zawsze zdawało że najciekawszym elementem ma byc Para Młoda
    nx100

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rycerz Zobacz posta
    a mi sie zawsze zdawało że najciekawszym elementem ma byc Para Młoda
    no jeśli PM to Twoim zdaniem element to masz racje ;-)

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

no jeśli PM to element to masz racje ;-)
    A cóż innego?
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    A cóż innego?
    to są chyba ludzie a nie element koscioła, przy Twoim mysleniu to mozna walnąc ISO 100 w body i walić lampa na wprost aby tylko PM było widać bo reszta nieważna :-)

Uzależniony Awatar blum
    Miasto
    świętokrzyskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    A cóż innego?
    bohaterowie ;-)
    Ostatnio edytowane przez blum ; 17-08-2009 o 11:51

Strona 297 z 1000 PierwszyPierwszy ... 197247287295296297298299307347397797 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów