Strona 296 z 1000 PierwszyPierwszy ... 196246286294295296297298306346396796 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 951 do 2 960 z 9993

Wątek: Sprzęt do ślubów

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thedoc Zobacz posta
    hehe sądzicie, że dzięki większej ilości sprzęty jesteście lepszymi fotografikami?
    Pewnie.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie Awatar Mad_Mac
    Miasto
    UK

Domyślnie

hehe sądzicie, że dzięki większej ilości sprzęty jesteście lepszymi fotografikami?
    Nie ale wieksza ilosc sprzetu daje ci mozliwosc zrobienia roznego typu zdjec tak jak bys chcial(np fisza niczym nie zastapisz).
    Pewnie ze slub bys na upartego np z 35 obskoczyl ale nie sadzisz ze brakowalo by zblizen twarzy, szerokiego i np fisza?

5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
    Google: Precious-moment photography UK

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Nie trolluj .

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Tutaj "lepszych" poznaje się po tym, że nie wstydzą się podać linka do swoich prac. Wielkość torby nie ma znaczenia.

Cytat Zamieszczone przez Mad_Mac Zobacz posta
    Nie ale wieksza ilosc sprzetu daje ci mozliwosc zrobienia roznego typu zdjec tak jak bys chcial(np fisza niczym nie zastapisz).
    Pewnie ze slub bys na upartego np z 35 obskoczyl ale nie sadzisz ze brakowalo by zblizen twarzy, szerokiego i np fisza?
    W życiu nie użyłem na kotlecie tego szkła. Ja nie mam niedosytu, klienci raczej nie załamują z tego powodu rąk.. Nie liczy się efektowe szkło, tylko pomysł na zdjęcie i tyle.
    Jarek

Pełne uzależnienie Awatar Mad_Mac
    Miasto
    UK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    W życiu nie użyłem na kotlecie tego szkła. Ja nie mam niedosytu, klienci raczej nie załamują z tego powodu rąk.. Nie liczy się efektowe szkło, tylko pomysł na zdjęcie i tyle.
    To ze ty nie uzyles i ci to nie przeszkadza nie znaczy ze inni by nie uzyli. Klienci sie nie zalamuja ale jak bys taka fotke zrobil to pewnie by im sie podobala.
    Tak liczy sie pomysl na zdjecie ale jak ci w torbie brak odpowiedniego szkla to pomyslem tego zdjecia nie zrobisz.

5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
    Google: Precious-moment photography UK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sebcio80 Zobacz posta
    moze i wygladam smiesznie, szczegolnie ze duzy ze mnie facet ale ja sie tym nie przejmuje :-) nie ma chyba wygodniejszej opcji niz pas z obiektywami
    Ja nie mówię, że wyglądasz, jestem tylko ciekawy jak to wygląda w akcji bo jeszcze nie widziałem
    www.fotoadam.eu
    FF | 40D | s 50 1.4 | ef 24-105L 4IS | 2x430ex | 550R |

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mad_Mac Zobacz posta
    Tak liczy sie pomysl na zdjecie ale jak ci w torbie brak odpowiedniego szkla to pomyslem tego zdjecia nie zrobisz.
    A mnie się zwyczajnie wydaje, że kotleciarnia i tak jest z założenia zbyt kiczowata, żeby brnąć dalej w takie tanie efekciarstwo. Niezmiernie rzadko widuję dobre zdjęcia z rybiego oka. A miejsce w torbie można zaoszczędzić na zdecydowanie potrzebniejsze szkła.
    Jarek

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

A mnie się zwyczajnie wydaje, że kotleciarnia i tak jest z założenia zbyt kiczowata, żeby brnąć dalej w takie tanie efekciarstwo. Niezmiernie rzadko widuję dobre zdjęcia z rybiego oka. A miejsce w torbie można zaoszczędzić na zdecydowanie potrzebniejsze szkła.
    Wiesz, pisanie o kiczu i tanim efekciarstwie w kontekście fisza, kiedy samemu ma się w galerii czarno białe zdjęcia z kolorowym bukietem jest dość odważne. Taką wiochę można odstawić, faktycznie, dowolnym obiektywem.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Początki nałogu

Domyślnie

A mnie się zwyczajnie wydaje, że kotleciarnia i tak jest z założenia zbyt kiczowata, żeby brnąć dalej w takie tanie efekciarstwo.
    dobry tekst

pewnie że każde szkło zwiększa ilość sposobów możliwego wykonania zdjęcia
    tylko mam takie poczucie, że świadomość ograniczeń budzi więcej kreatywności
    niż nieskrępowane możliwości sprzętowe

co oczywiście nie znaczy że robię cały ślub 50 mm : )
    Ostatnio edytowane przez josif ; 17-08-2009 o 10:07

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

dla Ciebie efekciarstwo i kicz, dla mnie nie do pomyslenia aby fisha nie brać na ślub

są ceremonie gdzie go w ogóle nie uzywam, poniżej zdjęcie z kościoła w którym najciekawszym elementem był sufit, cieżko go pokazać ciekawe bez fisha

Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Strona 296 z 1000 PierwszyPierwszy ... 196246286294295296297298306346396796 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów