Za 5k starą piątkę powinieneś bez problemu kupić, w niezłym stanie a może i z gripem. 28/1.8 mam, używam właśnie z 5D i bardzo sobie cenię.
Za 5k starą piątkę powinieneś bez problemu kupić, w niezłym stanie a może i z gripem. 28/1.8 mam, używam właśnie z 5D i bardzo sobie cenię.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Jest bez problemu , poprzez ogloszenie albo na Allegro sa od czasu do czasu.
Ja tam nic nie widze poki co czegos niewygodnego w zalatwianiu dotacji , w sumie 4-5 wizyt , miesiac czekania i pozniej tylko sie rozliczyc ze wszystkiego.
no comment...
Ciekawe. Też mam taki jeden "wynalazek" (5 w 1) w domu. Nie jest to narzędzie, które bym często używał. Skoro masz oba rodzaje blend i widzisz różnicę to tak jest. Uważam natomiast, że procent światła padającego w innym, niepożądanym kierunku jest jednak znikomy. Muszę sam kiedyś sprawdzić np. z taką podwójną.
Pozdrawiam.
Leica MP, 28/2, 35/1.5, 50/2.2, 75/1.9
EOS 40D+Tamron 17-50mm F/2.8 Di II+C 85mm 1.8+Zamiennik OC-E3 Delta+Speedlite 430 EXII-2xSanyo eneloop 2000mAh-Powerex MH-C9000+Sandisk Compactflash 4 GB Extreme III+Velbon Sherpa 600R
W kościele robiłem zdjęcia dopiero raz, miałem 2 puchy, 5D i 40D, na 5D głównie 28 na 40, 85. Następnym razem, jak nie uda mi się skombinować drugiej piątki, to będę robił jedną puchą, pod koniec ceremonii i tak robiłem zdjęcia tylko 5D, żonglować się da bez problemu, jest dużo czasu na wszystko, zwłaszcza że scenariusz ceremonii jest znany. 50 praktycznie nie dotykałem, tylko 28 i 85.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
co za bzdura... zrob zdjecie przy f/1,4-1,8 i pozniej to samo zrob przy f/22... i nie mow ze nie widzisz roznicy ?
5dmk2/5d/C85 1,8/C50 1,4/C24LII 1,4/C15mm 2,8