Strona 129 z 1000 PierwszyPierwszy ... 2979119127128129130131139179229629 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 281 do 1 290 z 9993

Wątek: Sprzęt do ślubów

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez trampek Zobacz posta
    Przepraszam zle napisalem.... ja tandemem 35L i 85L robilem... czyms omylnie musialem sie zasugerowac.. przepraszam za wprowadzenie w blad...
    Potwierdzam z czystym sumieniem. Tylko tymi dwoma szkłami można zrobić doskonałe zdjęcia ślubne. Wielokrotnie nie korzystałem z niczego innego.
    Jarek

Bywalec Awatar kusy
    Miasto
    andrychów

Domyślnie

...nieco ochłonąłem i daje na wstrzymanie - sprzedam 30 D - będę miał drugi używalny korpus (kupię 5 d lub to co się wykluje w kwietniu ) pokocham znowu zooma - w końcu cały sezon tylko nim robiłem i wszystkie zdjęcia w mojej gallerii są z niego więc da się żyć, a równolegle rozważe zakup jasnego 35 lub 50 która będzie pełniła rolę podstawowego szkiełka, wówczas jedna 5 z zoomem a druga zamiennie z 50(35) lub 135
    ...a póżniej trzeci korpus aby dla wygody wszystko zapiąć na raz i nic nie zmieniać, i szerpę do dźwigania ekwipunku:smile: swoją drogą kiedy się to skończy?
    kiedyś kupowaliśmy zooma ele i wydawało się, że mamy już wszystko.....
    miłej niedzieli życzę wszystkim
    Ostatnio edytowane przez kusy ; 16-03-2008 o 11:43
    CANON...

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

a potem czwarta, piąta i szósta puszka...

Początki nałogu Awatar terminator
    Miasto
    Waldenburg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    a potem czwarta, piąta i szósta puszka...
    ... i nakolanniki.

http://canon-board.info/showthread.php?t=5160&page=108

Bywalec Awatar Elajasz
    Miasto
    Żmigród/Wrocław

Domyślnie

oj naczytałem sie naczytałem - juz prawie 2/3 ale nie znalazlem
    Delikatnie przymierzam sie do robienia slubow, a ostatnimi czasy tak sie zdarza, ze znajomi pogłupieli i pobieraja sie prawie gromadnie (w tamtym roku 6 wesel, a na ten juz zaproszenia na 4). Zatem mam gdzie pociwiczyc i nikt nie bedzie mnie rozliczał z rezultatow
    Teraz mam 400D, Kit'a, Tamrona 28-70, Sigme 70-300, Canona 299T. No i chciałem zmienic body na 30D, ale czy nie lepiej kupic jakies szkło? W sumie Sigma mogła by pujsc w swiat, bo raczej malo z niej kozystam. Jak mozecie to cos poradzcie. Niestety nie mam za duzo kasy, wiec raczej cos sprzedam i troszke doloze aby kupic cos innego (np body+sigma=~30d )
    Galeria na CB

Slawek33
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Elajasz Zobacz posta
    oj naczytałem sie naczytałem - juz prawie 2/3 ale nie znalazlem
    Delikatnie przymierzam sie do robienia slubow, a ostatnimi czasy tak sie zdarza, ze znajomi pogłupieli i pobieraja sie prawie gromadnie (w tamtym roku 6 wesel, a na ten juz zaproszenia na 4). Zatem mam gdzie pociwiczyc i nikt nie bedzie mnie rozliczał z rezultatow
    Teraz mam 400D, Kit'a, Tamrona 28-70, Sigme 70-300, Canona 299T. No i chciałem zmienic body na 30D, ale czy nie lepiej kupic jakies szkło? W sumie Sigma mogła by pujsc w swiat, bo raczej malo z niej kozystam. Jak mozecie to cos poradzcie. Niestety nie mam za duzo kasy, wiec raczej cos sprzedam i troszke doloze aby kupic cos innego (np body+sigma=~30d )
    Oj na pewno inwestuj w szkła najtaniej Tamron 17-50/2.8 Kita zostaw jako rezerwę... Pomyśl też o zmianie lampy, jak i o rezerwowym body...
    W zasadzie wszystko x2 inaczej na ślub bym się nie wybrał...
    A w ogóle to przeczytaj na tym forum wszystkie wątki o ślubach, tu już chyba było wszystko napisane i nie ma sensu zaczynać od nowa...

Bywalec Awatar Elajasz
    Miasto
    Żmigród/Wrocław

Domyślnie

no czytam bardzo duzo
    o tym tamronie tez myslalem. chodzi mi glownie o to jak 'zmodyfikowac' (powymieniac) to co mam niedopłacajać za duzo. Jak narazie nie chce robic zdjec za kase dopoki nie stwierdze, ze umiem wystarczajaco duzo, wiec drugie body zbedne
    lampa wiem ze do wymiany, ale jak ja kupowałem to byl max na co bylo mnie stac (200pln
    powiem szczeze ze sie troche na 30d napalilem
    Galeria na CB

Slawek33
    Guest

Domyślnie

no czytam bardzo duzo
    o tym tamronie tez myslalem. chodzi mi glownie o to jak 'zmodyfikowac' (powymieniac) to co mam niedopłacajać za duzo. Jak narazie nie chce robic zdjec za kase dopoki nie stwierdze, ze umiem wystarczajaco duzo, wiec drugie body zbedne
    lampa wiem ze do wymiany, ale jak ja kupowałem to byl max na co bylo mnie stac (200pln
    powiem szczeze ze sie troche na 30d napalilem
    No na upartego da radę z tym tamronem (zapewne chodziło Ci o 28-75 bo 28-70 chyba nie ma ) Ewentualnie na błogosławieństwie poratujesz się kitem. Ale lampę zmieniaj koniecznie, to naprawdę dobra rada...
    No i kup tego 30D bo to fajny aparacik jest

Bywalec Awatar Elajasz
    Miasto
    Żmigród/Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slawek33 Zobacz posta
    zapewne chodziło Ci o 28-75 bo 28-70 chyba nie ma
    no tak - jasna sprawa ale tutaj moze cos pokombinuje i sie ktos moze zamieni
    lampe wiem ze by bylo fajnie zmienic, ale niestety srodkow brak. najpierw chyba 30d a potem lampa. juz widze jak mi kobieta zrzedzi
    Galeria na CB

Slawek33
    Guest

Domyślnie

juz widze jak mi kobieta zrzedzi
    Polecam wątek:
    http://www.canon-board.info/showthre...zie%E6+%BFonie
    Można znaleźć ciekawe rozwiązania

Strona 129 z 1000 PierwszyPierwszy ... 2979119127128129130131139179229629 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów