Strona 57 z 1000 PierwszyPierwszy ... 747555657585967107157557 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 561 do 570 z 9993

Wątek: Sprzęt do ślubów

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Olgierd Zobacz posta
    rownanie jarka
    reputacja=5D+24-70

To nie równanie, ale stała:
    reputacja = 4

(50+24-70)
    Hmmm. :-? Pada moje imię a zupełnie nie rozumiem kontekstu. Możesz trochę jaśniej?
    Jarek

Początki nałogu Awatar shaqi
    Miasto
    Wodzisław Śl.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    dziekiuję ci slicznie, ale teraz mam 3x2GB i 80GB.. i bede miał ile mi tylko bedzie trzeba, tak by nie brakło..
    ponownie gratuluje
    a jak sie juz chwalimy ja mam 12GB kart flash
    strasznie stanialy wiec czemu nie
    Amator. Minolta 7+akcesoria, Canon 20D+ EF-S 18-55 II USM, EF-S 17-85IS, EF 50 1.8, M42 System+ Speedlights580EX. Dodatkowo 3lampy studyjne 200Ws.
    Moje gnioty http://www.fotopozytyw.prv.pl
    A tu mój główny profil działalności http://www.mepia.pl

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaqi Zobacz posta

rownanie jarka
    reputacja=5D+24-70
    Ja tylko podałem wartość stałej, którą opisał "shagi"

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Olgierd Zobacz posta
    Ja tylko podałem wartość stałej, którą opisał "shagi"
    Aha, to ja tego kogoś nie widzę. Przepraszam, że zabrałem Ci czas.
    Jak to było z tymi pieskami i karawaną?
    Jarek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Przeciętny klient umawia się teraz z trzema fotografami na raz w jednym miejscu, prosi wszystkich o wyjęcie prac i na podstawie tego co widzi wybiera fotografa.
    Klawo, przeciętnie czyli jak często w skali roku? Bo z różnymi "mykami" mam do czynienia ostatnio, ale ten mi się jeszcze nie trafił
    (korpus + kit-zoom + krótki tele-zoom + flesz) + (korpus + szeroki-zoom + kit-zoom) + (statyw + monopod) + (błyskograty 2x0.5KW + pudełka + antenki) + (plecak + torby: duża i mała) + 28Gb CF + laptok
    => www.MysiaPercTeam.tk | www.Kanu.pl | Fotografia ślubna | Zdjęcia ślubne | Blog (niekoniecznie) ślubny

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Jak jeszcze podpisywałem w tym roku umowy, to miałem tak 3x (w tym raz sam to zaproponowałem). W jednym z tych przypadków fotografów było dwóch.
    Fajna sprawa, mogłem sobie pooglądać portfolia powyciągane z folijek segregatorów
    Napisz może, jakie myki przechodziłeś. Powymieniamy się traumatycznymi przeżyciami.
    Jarek

Domyślnie

Jak jeszcze podpisywałem w tym roku umowy, to miałem tak 3x (w tym raz sam to zaproponowałem). W jednym z tych przypadków fotografów było dwóch.
    Fajna sprawa, mogłem sobie pooglądać portfolia powyciągane z folijek segregatorów
    Fajna to jest sprawa jak ma się mocne portfolio Wtedy takie spotkanie to pikuś - zdjęcia się bronią albo i nie.

Napisz może, jakie myki przechodziłeś. Powymieniamy się traumatycznymi przeżyciami.
    Na foto.forumslubne.pl wątek "Co Was wkurza w pracy?" doszedł do ponad 70 postów :P Wiem, że dałeś sobie spokój z tym forum - ale wpaść poczytać możesz - nikt do pisania nie zmusza

By było w temacie - moja największa trauma to trzy zapytania o jeden termin w ciągu 48 godzin zakończone tym, że termin do tej pory jest wolny (umówiłem się od A do Z z pierwsza parą, dwóm kolejnym odmówiłem, po dwóch czy trzech dniach ta pierwsza napisała, że sprawa nieaktualna).
    Ostatnio edytowane przez Myszoor ; 05-03-2007 o 11:01
    (korpus + kit-zoom + krótki tele-zoom + flesz) + (korpus + szeroki-zoom + kit-zoom) + (statyw + monopod) + (błyskograty 2x0.5KW + pudełka + antenki) + (plecak + torby: duża i mała) + 28Gb CF + laptok
    => www.MysiaPercTeam.tk | www.Kanu.pl | Fotografia ślubna | Zdjęcia ślubne | Blog (niekoniecznie) ślubny

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Myszoor Zobacz posta
    Fajna to jest sprawa jak ma się mocne portfolio Wtedy takie spotkanie to pikuś - zdjęcia się bronią albo i nie.
    Po części tak. Po drugiej części patrzę, co wyjmują inni i w zależności od sytuacji mówię uprzejmie 1000zł więcej niż oni
    Na foto.forumslubne.pl wątek "Co Was wkurza w pracy?" doszedł do ponad 70 postów :P Wiem, że dałeś sobie spokój z tym forum - ale wpaść poczytać możesz - nikt do pisania nie zmusza
    Gadałem parę dni temu ze Zbyszkiem, miałem zajrzeć, ale oczywiście już nie pamiętam loginu. A na przypomnienie z serwera czekam drugi dzień :grin:

By było w temacie - moja największa trauma to trzy zapytania o jeden termin w ciągu 48 godzin zakończone tym, że termin do tej pory jest wolny (umówiłem się od A do Z z pierwsza parą, dwóm kolejnym odmówiłem, po dwóch czy trzech dniach ta pierwsza napisała, że sprawa nieaktualna).
    Wpisz sobie w ofertę: "Do czasu podpisania umowy nie podejmuję się rezerwacji terminu" i po kłopocie. Odpisuj wszystkim.
    Jarek

Pełne uzależnienie Awatar szwayko
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Tez sie spotkalem ostatnio z takimi praktykami - moze nie w bezposredniej konfrontacji. Para chodzi o fotografa do fotografa i oglada portfolia. Ja bylem 6-stym z kolei i po zobaczneiu moim mydlin do kolejnego juz sie nie wybierali ;-)

Domyślnie

Po części tak. Po drugiej części patrzę, co wyjmują inni i w zależności od sytuacji mówię uprzejmie 1000zł więcej niż oni
    no kurcze, zajefajna taktyka, może mi będzie kiedyś dane ją zastosować

Gadałem parę dni temu ze Zbyszkiem, miałem zajrzeć, ale oczywiście już nie pamiętam loginu. A na przypomnienie z serwera czekam drugi dzień :grin:
    chyba taki: http://foto.forumslubne.pl/profile.p...iewprofile&u=6

Wpisz sobie w ofertę: "Do czasu podpisania umowy nie podejmuję się rezerwacji terminu" i po kłopocie. Odpisuj wszystkim.
    W zasadzie zadatek na koncie jest wystarczający i właśnie tego się wtedy nauczyłem A odpisuję zawsze.

Strona 57 z 1000 PierwszyPierwszy ... 747555657585967107157557 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów