Strona 932 z 1000 PierwszyPierwszy ... 432832882922930931932933934942982 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 9 311 do 9 320 z 9993

Wątek: Sprzęt do ślubów

Domyślnie

Sorry kolego ale jak byś powiedział jakie żółte szkła masz to było by łatwiej ,szczerze to Średni format i śluby -cienko to widzę , chyba że średnim w studio robisz a jeszcze jedno ile bierzesz za ślub zrobiony średnim formatem?

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

OT o płacach wycięty tutaj:
    http://www.canon-board.info/showthread.php?t=77406
    .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony Awatar arrow

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tukan Zobacz posta
    Mam pytanie zwiazane z zestawem D1 MarkII N z obiektywem EF 70-200 2.8 L IS USM, ktory wlasnie dostalem do testow. Jak to sie sprawdza na slubach ? Chodzi mi o Wasze subiektywne doswiadczenia bo suche dane i testy srednio mi wystarczaja.

Chce poszerzyc moj roboczy system Nikona i sredniego formatu o cos takiego. Chodzi mi tez o inna kolorystyke, inny sposob "malowania".

Pozdrawiam i dziekuje z gory za pomoc,
    Marcin
    malować takimi obiektywami to tylko w plenerze do reportażu najczęściej używane są przedziały od 24 mm do 85 mm ewentualnie 100 mm też ujdzie, przedział oczywiście dla FF
    Canon FF

tukan
    Guest

Domyślnie

szuler dostrzeglem, ze bialy

lukasz5DmkI biore wystarczajaco by dwie osoby mogly z tego zyc

chodzi tylko o to czy jego wlasciwosci uzytkowe wg Was sa na tyle interesujace by warto bylo w niego zainwestowac - bylby to zestaw (zamiennie z N85 1.4) dla drugiej osoby bo pracujemy w zespole, przy czym ja na N14-24, srednim lub polaroidzie

wole po prostu sie sto razy zastanowic niz kupowac sprzet, ktory jest bdb ale malo uzyteczny w tematyce slubow, ktorymi zajmuje sie zawodowo stad moje pytanie o Wasze doswiadczenia z tym zestawem zwiazane

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Glorf Zobacz posta
    Po to zebys nie placil pozniej za serwis szkla jak ktos w tlumie trzasnie cie po pijaku lokciem w obiektyw niechcacy.
    4 rok mija i jakos nigdy nic mi sie ze szklem nie przytrafilo wiec , przesadzacie z ta nadwrazliwoscia
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez szuler Zobacz posta
    nie widzę sensu używania w kościele coś dłuższego niż 85 na FF, więc po co rzucający się w oczy 70-200/2.8 chyba, że właśnie po to
    kolorystyka biała, czyli malowany na biało
    kiepsko widzisz moze trzeba wzrok zbadac
    Ostatnio edytowane przez MM-architekci ; 03-08-2011 o 15:28 Powód: Automerged Doublepost
    no comment...

Domyślnie

Spoko rozumiem ,ja uważam że skoro posiadasz 85 f/1.4 to kupno 70-200 jest bez sensu ,myślałem że może w plenerze do portretu ale skoro masz tak zacną stałke to bez sensu..
    Ja bym się w to nie bawił co do koloru to zawsze do puszki można wgrać profile i będziesz miał Canona lub w PS to ogarnąć

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lukasz5DmkI Zobacz posta
    Średni format i śluby -cienko to widzę
    Ja widziałem na targach ślubnych w Poznaniu, i mi się podobało. Niestety, nawet miesiąc po targach pod adresem tych typów można było znaleźć tylko "strona w budowie", więc nie pooglądałem sobie na spokojnie na monitorze w domku, a i adresu teraz nie pamiętam, więc nie podlinkuję. Ale można, i to było całkiem fajne.

tukan
    Guest

Domyślnie

taaa... profil 5d wgrywalem juz do LR no wlasnie chyba sobie ten zestaw odpuszcze... do sportu czy pracy w kiepskich bardzo warunkach wspanialy sprzet ale jednak 85 poreczniejszy a w koncu mialaby na tym pracowac moja zona

niemniej pojedziemy dzis nad ocean pobawic sie nim troche nieczesto mamy canon'a w reku

pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Ja widziałem na targach ślubnych w Poznaniu, i mi się podobało. Niestety, nawet miesiąc po targach pod adresem tych typów można było znaleźć tylko "strona w budowie", więc nie pooglądałem sobie na spokojnie na monitorze w domku, a i adresu teraz nie pamiętam, więc nie podlinkuję. Ale można, i to było całkiem fajne.
    Spoko wynik może i super ale wygoda pracy i cała reszta ?

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

A czy ja jako klient płacę za wygodę pracy, czy za wynik? Jak artysta maluje wodą po ogórkach, to nie jęczy, że ciężko, tylko cieszy się, że fajnie wyszło, right?

Strona 932 z 1000 PierwszyPierwszy ... 432832882922930931932933934942982 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów