Strona 849 z 1000 PierwszyPierwszy ... 349749799839847848849850851859899949 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 8 481 do 8 490 z 9993

Wątek: Sprzęt do ślubów

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

To żadne odkrycie, zespół boys sprzedaje pewnie dużo więcej płyt niż Tomasz Stańko
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie Awatar Merauder
    Miasto
    Myslovitz

Domyślnie

Nie zapominajmy, że dzisiaj po za jakością usług marketing też się liczy, często nawet bardziej niż owa jakość usług.
    7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Fajnie gdyby to była prawda. To jednak zależy od bardzo wielu innych czynników. Znam kilku świetnych foto, którzy kompletnie nie potrafią się przebić, a jeszcze więcej miernot które z powodzeniem sprzedają swoje knoty.

Widzisz nasza niezgoda w tym punkcie wynika z tego, że zdecydowanie inaczej definiujemy pojęcie dobrego fotografa.

Żeby ustalić nasze stanowiska względem siebie w tym punkcie musielibyśmy znać własne definicje tego pojęcia.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mateuszkaratysz Zobacz posta
    Widzisz nasza niezgoda w tym punkcie wynika z tego, że zdecydowanie inaczej definiujemy pojęcie dobrego fotografa.

Żeby ustalić nasze stanowiska względem siebie w tym punkcie musielibyśmy znać własne definicje tego pojęcia.
    To może istotnie już niczego nie ustalajmy - choć z tego wątku zrobił się już taki śmietnik że właściwie to już mu nic nie zaszkodzi :rolleyes:. Cały czas zastanawiam się co z tym zrobić ? to samo jest w wątkach dotyczących spraw "kościelnych" .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

W sprawach kościelnych najlepsza byłaby opinia duchownego

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Opole

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rediconn Zobacz posta
    Spoko - można zrobić ślub 1000D z KITem (trzasnąć 2 tys zdjęć, wybrać 500 w miarę trafionych), oddać bez obróbki, młodzi będą wniebowzięci, rodzice uradowani. "Fotograf" zarobi pińcet, para wyda pińcet - wszyscy są happy.
    A ja mam sprzęt za kilkanaście tysięcy a robię za pińcet i co mi zrobicie :-D

Kolekcjoner ----> Może zamknąć już ten wątek i utworzyć nowy typu "Wszystko co chciałbyś wiedzieć o fotografii ślubnej, ale boisz się zapytać"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Shadow Zobacz posta
    Nic - bo to wyłącznie Twoja sprawa :-) Równie dobrze można robić za darmo, społecznie, za chleb lub dobrą wódkę. Jeśli Ty czujesz się z tym dobrze i dodatkowo odbiorca jest zadowolony - to tylko się cieszyć :-)

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Opole

Domyślnie

Żarty żartami, ale fakt jest że ceny tego typu usług są równie zróżnicowane co i poziom fotografów. I pewnie tak ma być, ot demokracja.

Domyślnie

gratulować pomysłu, głupoty i idiotów w urzędzie pracy. ot co zrobimy

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Kolekcjoner ----> Może zamknąć już ten wątek i utworzyć nowy typu "Wszystko co chciałbyś wiedzieć o fotografii ślubnej, ale boisz się zapytać"
    Dobry pomysł Panowie!

Strona 849 z 1000 PierwszyPierwszy ... 349749799839847848849850851859899949 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów