Dużo ludzi mówi że to był "sceniczny żart" a później przychodzą do nas młodzi i mówią czy da się coś z tego naprawić bo to jest ich jedyna pamiątka a fotograf się uczył na nich.
Ślub we środę, na którym byłem, odbywał się w wielkim pośpiechu i atmosferze skandalu, jakich nie powstydziliby się scenarzyści wenezuelskich seriali. W tej sytuacji, najistotniejsza więc była sama ceremonia. Zarówno fotograf, jak i cała reszta tzw. "oprawy" była organizowana na szybko i bez przebierania/wybierania/decydowania, bo nie było na to czasu.
Podejrzewam, że dzisiejszy ślub może mieć bardzo podobny przebieg. Jestem pewien, że młodzi będa się cieszyć z każdych zdjęć, nawet tych trochę nieudanych. Życie pisze bardzo ciekawe i zaskakujące scenariusze.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Kamerun czy ja to wiem ,czy on taki profi był...?Lecz z pewnością jestem zadowolony z wesela, sala praktycznie cały czas jasno .Kamerun własnie kręcił materiał i musiał mieć cały czas jasno.. więc iso 400/800 jak najbardziej wystarczalne. Dało się przymknąć czasami do F4 tamrona i czasy z rzędu 1/30 do 1/60 dało się uzyskać.. Też parę zdjęć wykonanych było na iso 1600.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
---Moje zdjecia na FB---
Skąd ta złośliwość? Kąśliwe uwagi? Najwyraźniej niektórzy urodzili się z zestawem wbudowanych w oko eLek i niesamowitym zmysłem i kunsztem fotograficznym. Kolega Zbyszko666, to pewnie za dużo nie wie, ale moim zdaniem chwała mu za to, że pyta. Ilu znacie takich co wszystkie rozumy pozjadali a robią śluby amatorskim body z podczepionym kitem? I robią to regularnie od paru lat, więc zarabiają na tym.
Rozumiem zniecierpliwienie co niektórych, ale Panowie, skoro macie wiedzę, którą chcecie się podzielić za darmo, to piszcie tu konkrety, na tą za którą chcecie kasę zapraszajcie na warsztaty. Po co kogoś obrażać.
Czytam parę forów i nasze jest wyjątkowe na pewno pod jednym względem. Złośliwość... Czytam też forum N. Nie mam zamiaru się przesiadać sprzętowo, ale tam dużo bardziej merytorycznie się dyskutuje. Smutne??:
Marki trzy.
---Moje zdjecia na FB---
blackninja chyba zle kolegow zrozumiales bo dla mnie "na pozarcie" czy "wypociny" to normalny forumowy zargon a nie zlosliwosci.
5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
Google: Precious-moment photography UK