Strona 75 z 1000 PierwszyPierwszy ... 2565737475767785125175575 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 741 do 750 z 9993

Wątek: Sprzęt do ślubów

Autsajder1983
    Guest

Domyślnie

Mam ale jakoś mam opory (nie potrafie jeszcze dobrze z nią współpracować). Chciałbym aby kolega zadowolony był ze zdjęć. Może jakieś rady co i jak z lampą ??

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Dąbrowa Tarnowska

Domyślnie

a co sądzicie o canon EF 17-40 f/4 L USM +Canon EF 24-70 f/2.8 L USM + Canon EF 85 f/1.8 USM do ślubów ? troszkę zastanawiam się nad tym 17-40 czy nie zamienić go na Tamron SP AF 17-35 f/2.8-4 Di LD Asp IF i czy wogóle któregoś z nich nie odstawie na bok czy są oba potrzebne 17-40 i 24-70 do 400D

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Dąbrowa Tarnowska

Domyślnie

Ojjj chyba nikt mi nie odpowie

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Słuchaj, a może pójdź na taką imprezę i sprawdź, jakie Ci są potrzebne ogniskowe. Moi znajomi chodzą na śluby z FF i 16-35, ja nie wyobrażam sobie ostatnio pracowania na czymś szerszym niż 35mm. Kwestia postrzegania świata i przyzwyczajeń. Te ostatnie też się zresztą zmieniają, więc nie traktuj wyboru sprzętu tak, jakbyś go kupował na całe życie.
    Jeśli mogę coś podpowiedzieć, to raczej unikaj skundlonej optyki. Wiele razy przekonałem się, że eL-literka jest wart swoich pieniędzy.
    Jarek

Uzależniony Awatar Avadra_K
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thinredline Zobacz posta
    Jasny Kościół. Twoja 50 tka da rade
    JAsny ba swieci słoneczko, jak nie daj Boże, słonko się schowa albo bedzie padła deszcz bedzie tam ciemno w wewnątrz

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Dąbrowa Tarnowska

Domyślnie

oskarkowy a możesz mi powiedzieć czym najczęściej robisz zdjęcia na takich imprezach ?

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MendiX Zobacz posta
    oskarkowy a możesz mi powiedzieć czym najczęściej robisz zdjęcia na takich imprezach ?
    Wolałbym Cię nie drażnić. W kazdym razie to, co wypisałeś spokojnie wystarczy. Pamiętaj, że jak bierzesz za to pieniądze, to musisz mieć backup.
    Jarek

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Wolałbym Cię nie drażnić. W kazdym razie to, co wypisałeś spokojnie wystarczy. Pamiętaj, że jak bierzesz za to pieniądze, to musisz mieć backup.
    Przecież się można domyślić

(1-2?)x5d + 35/1.4 + 24-70 + 85/1.8

Nie wiem jak bardzo się pomyliłem
    Maciek Bryński
    Strona domowa Galeria

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maver1ck Zobacz posta
    Przecież się można domyślić

(1-2?)x5d + 35/1.4 + 24-70 + 85/1.8

Nie wiem jak bardzo się pomyliłem
    Sporo się pomyliłeś. Nie doceniłeś możliwości mojego kręgosłupa. Ale wszystko co wypisałeś faktycznie jeszcze mam. Jeszcze, bo 24-70 chyba będę sprzedawał, jako zupełnie bezużyteczny.
    Jarek

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Dąbrowa Tarnowska

Domyślnie

Wiesz już parę razy byłem na ślubie u znajomych od tak bo mnie prosili nawet znajomych znajomych i ostatnio moje zdjęcia podobały im sie bardziej niż te od fotografa który zabrał za to 800 zł za 80 zdjęć przy tym ten pełen profesionalizmu pan zapomniał zabrać sobie drugiego zestawu baterii i w czasie składania życzeń uciekł do domu po nowe i troszkę sie spóźnił no ale u nas w mieście tak jest a ja chciałbym właśnie powoli rozpocząć robić to na poważnie ale chyba wybiorę 17-40 i 24-70 bo myślę sie niedługo przesiąść na FF

Strona 75 z 1000 PierwszyPierwszy ... 2565737475767785125175575 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów