Strona 669 z 1000 PierwszyPierwszy ... 169569619659667668669670671679719769 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 6 681 do 6 690 z 9993

Wątek: Sprzęt do ślubów

Początki nałogu
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    która okte 150 rozkłada się jednym ruchem ? ;] chętnie zobacze
    Przez Ciebie muszę przy okazji zareklamować pewną firmę, no ale sam chciałeś:
    http://fripers.pl/product_info.php/i...ki-montaz.html
    EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
    www.magaczewski.blogspot.com
    www.fotogaleria.magaczewski.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Już mnie powoli irytują te twoje pytania o światło i modyfikatory

Kup w końcu cokolwiek i zobacz czy działa, co ci w tym przeszkadza i co potrzebujesz. Statyw musisz mieć na 100% tak czy siak. Lampę doradzałbym jedną, 580tkę, bo z dwoma 430kami będzie duużo stresu (a to czy odpalą razem, a to czy obie naładowane, a to czy slave wybudzony, zmienianie mocy na obu i to jeszcze jakimiś guzikami a nie kółkiem...). Parasolka tania, więc weź ją na początek.
    spoko, jeszcze troszkę i przestanę zawracać gitarę.

580 EX nie kupię na razie - brak kasy, więc pozostaje mi parasolka + 2 razy 430 EX, mam nadzieję że będą błyskały razem...... znaczy - byleby się zmieściły razem w czasie synchro :-)
    wyzwalał będę tym:
    http://www.mega-pixel.pl/product-pol...-Nikon-N1.html

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez magart Zobacz posta
    Przez Ciebie muszę przy okazji zareklamować pewną firmę, no ale sam chciałeś:
    http://fripers.pl/product_info.php/i...ki-montaz.html
    Dzięki , fajne to to nie powiem , cena też znośna , kwestia ile wytrzyma.

Btw , taką oktę też zwieje , ciut trudniej niż parasol ale jednak.
    no comment...

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Kup pan cegłę. (ciężarki).

Billboardów jakoś nie zwiewa, a o wiele większe są Parasolów ogródkopiwnych też nie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    Dzięki , fajne to to nie powiem , cena też znośna , kwestia ile wytrzyma.

Btw , taką oktę też zwieje , ciut trudniej niż parasol ale jednak.
    ale to przecież obciążać trzeba ? mam taki metalowy jebutny statyw, i jeszcze go będę obciążał - nieważne czy parasolka czy okta czy soft.....

zresztą jak jest asystent, to może trzymać żeby nie zwiało...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

ale 30kg worka dźwigać nie będziesz , wiem że trzeba dociążyć , plecak ze sprzętem dobrze się nawet sprawdza jak nie jest zbyt duży wiatr
    no comment...

Coś już napisał

Domyślnie

Przeglądałem ostatnio sporo portfolio z kategorii "ślubne" i stwierdziłem, że na wielu zdjęcia odcień skóry jest dziwnie biały.. sinawy.... Mój monitor dobrze odwzorowuje kolory dlatego zastanawiam się czy zapanowała moda na nienaturalny kolor skóry?
    O ile na zdjęciach, które wiem, iż były doświetlane lampą z softboxem (przez asystenta w sali, gdzie odbywało się wesele) taki odcień chyba jest ok to na zdjęciach z kościoła takie pastelowe kolory chyba wyglądają nienaturalnie. Co sądzicie?

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Sądzę że bez przykładu to sobie można gdybać.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Początki nałogu Awatar streaker
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Chyba wiem o co Ci chodzi... i jeśli myślimy o tym samym, to zgadzam się. Ogólnie taka obróbka mi się podoba, ale nie chciałbym mieć całego reportażu w ten sposób zrobionego. Dlatego ja idę w ciepłe kolory
    "Jeśli słuchałeś swojej matki, ojca, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, a teraz wiedziesz nudny marny żywot, to w pełni sobie na to zasłużyłeś." - Frank Zappa

Zablokowany
    Miasto
    Trójmiasto

Domyślnie

no tak jest to efekt obróbki rawu, mieszania kolorów, bardzo często wynika to z powodu różnego oświetlenia zwłaszcza na parkiecie, światło kolorowe z reflektorów od kapeli/dj, światło zastane z okien no i lampa kazde inne dlatego tez nie zawsze odpowiednio ustawimy WB , pozostaje obórbka na poszczególnych kolorach a i to czasem nie wystarcza, warstwy itp, duzo zabawy jak ktoś chce można

Strona 669 z 1000 PierwszyPierwszy ... 169569619659667668669670671679719769 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów