Musisz mieć żelazne łapy, u mnie przy czasach rzędu 1/30 na 200 mm zdjęcia wychodzą w większości ruszone.
Musisz mieć żelazne łapy, u mnie przy czasach rzędu 1/30 na 200 mm zdjęcia wychodzą w większości ruszone.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
a probowales wlaczyc stabilizacje?![]()
prosta metoda na dluzsze czasy migawki sa zdjecia seryjne - robiac 4-5zdjec w serii najwieksza szansa na poruszone zdjecie w przypadku 1 zdjecia gdy wciskamy spust migawki, oraz ostatniego, gdy spust migawki jest puszczony. przewaznie nieporuszone sa te w srodu serii. zasada dotyczy nie tylko dlugich ogniskowych![]()
Zmiana tematu: Panowie będą używać Samyanga 14/2.8 do ślubów? Na plenrery? Do kościoła? Czy odpuszczacie? Ja mam mieszane uczucia![]()
jak sie sprawdza auto iso w 5d2 ? dziala to z sensem czy efekty marne i aparat przy trudniejszych warunkach , kosciol badz sala , daje glownie wieksze iso
no comment...