Akurat większa ilość mniejszych kart jest sensowniejszym rozwiązaniem niż odwrotnie. W przypadku padu jednej karty zostaje więcej materiału.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Dopóki na weselu ktoś nie potraktuje obiektywu na przykład alkoholem czy soczkiem... albo korkiem od szampana...
Drugie body faktycznie się przyda też. Myślę, że używane 40D wystarczy.
U mnie w "wiosce" jest fotoziutek który reklamuje się w następujący sposób:
"ini każą płacić za 100 zdjęć 3000zł, u mnie dostaniesz około 1000 profesjonalnie wyretuszowanych zdjęć. Abyś nie musiał czekać, dostaniesz je w przeciągu trzech dni..." koniec cytatu:-D żeby nie było, gość naprawdę istnieje i chodzi po tym świecie:-D
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Wlasnie tez sie nad tym zastanwialem. Poczatkowo myslalem ze ktos go zamknol.
5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
Google: Precious-moment photography UK
Bez przesady - przednia soczewka jest 'troche' trwalsza niz filtr. Zbicie jej to nie taka prosta sprawa, nawet jesli chce sie tego dokonac umyslnieCo innego zarysowanie ... tylko jak duza rysa musiala by powstac, aby byla widoczna na fotach?
![]()