Page 325 of 1000 FirstFirst ... 225275315323324325326327335375425825 ... LastLast
Results 3,241 to 3,250 of 9993

Thread: Sprzęt do ślubów

zło konieczne Vitez's Avatar

Quote Originally Posted by zuczek View Post
    taaak pasuje do niego ta prowokacja
    Za słabo Sergiusza znacie.

A kolega rzeczywiście jest z Irlandii:

Reverse IP Lookup -
    City / Region / Company: Unknown
    Country: Ireland

Bywalec

Ale wracajac do tematu, to moze mi pomozecie sie zdecydowac, bo od dluzszego czasu zastanawiam sie nad wymiana mojego Tamrona 28-75 2,8 na L-ke, ale wciaz sie waham czy nie lepiej jednak dokupic jakas fajna jasna stalke, ktora zmiecie mnie z wrazenia. Wiem, ze na tego typu pytanie musze sobie sama odpowiedziec, ale moze ktos napisze cos co mi pomoze podjac decyzje. Juz 3-ci raz mysle o wymianie tego Tamrona i za kazdym razem kupuje zupelnie inne szklo..

Uzależniony Sławek's Avatar

Bierz się chłopie do roboty i już. Nawet jak nie zostaniesz pro to i tak przeżyjesz fajną przygodę z fotografią. W moim mieście jest wielu profi którym rok temu pan w MM doradzał jaki sprzęt kupić. Więc się da:-D

Pełne uzależnienie pank's Avatar

Quote Originally Posted by Nesla View Post
    Ale wracajac do tematu, to moze mi pomozecie sie zdecydowac, bo od dluzszego czasu zastanawiam sie nad wymiana mojego Tamrona 28-75 2,8 na L-ke, ale wciaz sie waham czy nie lepiej jednak dokupic jakas fajna jasna stalke, ktora zmiecie mnie z wrazenia. Wiem, ze na tego typu pytanie musze sobie sama odpowiedziec, ale moze ktos napisze cos co mi pomoze podjac decyzje. Juz 3-ci raz mysle o wymianie tego Tamrona i za kazdym razem kupuje zupelnie inne szklo..
    kup 35L
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Bywalec

Quote Originally Posted by pank View Post
    kup 35L
    to jedna z opcji, jakie sa twoje argumenty "za"?

Pełne uzależnienie pank's Avatar

Jedynym, najmocniejszym, niepodważalnym i ostatecznym argumentem za zakupem 35L jest to że to 35L.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie

amen

ps do nowego kolegi , swoje juz ze tak powiedzialem napisales wiec moze teraz czas na zdjecia , bierze sie do roboty i wroc za jakis czas
    no comment...

Bywalec rycerz's Avatar

Quote Originally Posted by pank View Post
    Jedynym, najmocniejszym, niepodważalnym i ostatecznym argumentem za zakupem 35L jest to że to 35L.
    piękne i rzeczowe

przeczytałem cały wątek od początku do końca z wypiekami na twarzy ciekawy jak to jest byc fotografem ślubnym, bo...nim nie chce byc. I dziwie sie że tak dużo osób chce nim byc. Naprawde. Strasznie mnie to zastanawia co pcha nowych ludzi w ta niewdzieczną dziedzinę fotografii w której duże pieniądze są tylko dla garstki [ naprawdę fenomenalnych fachowców których szczerze podziwiam ].

A najbardziej mnie zadziwia że ludzie ciągle pytają o to samo, bo gdyby przeczytali cały wątek dowiedzieliby sie wielu świetnych rzeczy daleko wybiegających za ich banalne pytanie: "jaki obiektyw nabyc?"

Dopiero zaczyna missgruszka's Avatar

Quote Originally Posted by rycerz View Post
    przeczytałem cały wątek od początku do końca z wypiekami na twarzy ciekawy jak to jest byc fotografem ślubnym, bo...nim nie chce byc. I dziwie sie że tak dużo osób chce nim byc. Naprawde. Strasznie mnie to zastanawia co pcha nowych ludzi w ta niewdzieczną dziedzinę fotografii w której duże pieniądze są tylko dla garstki [ naprawdę fenomenalnych fachowców których szczerze podziwiam ].
    ... bo wiele osób po prostu wierzy że kiedyś będzie jednym z tych fenomenalnych fachowców , których będziesz podziwiał

Pełne uzależnienie Mad_Mac's Avatar

Quote Originally Posted by burgumil View Post
    niekrytykujcie mnie raczej powinniscie napedzac swoja wiedza do dzialania i niepowiedzialem ze zostane profesjonalista a sprobuje swoich sil i prosze nieporownywac tego do kierowcy wrc lub F1 portal powinien sluzyc pomoca a
    nie krytyka i niewieze ze kazdy odrazu byl swietny w tej dziedzinie
    a ja czuje ze mam to cos i to sie okaze a fotografia chce zajac sie na wyspach
    Ehh dalej nic nie rozumiesz.Troch mnie to zadziwia ze dopiero kupiles aparat i raczkujesz w fotografii ale juz wiesz ze masz to cos
    Nikt cie nie krytykuje i nie skresl, chodzi tu chyba glownie o sposob wypowiedzi.
    Nie licz tez na to ze ludzie na forum poklepia cie po ramieniu i beda cie zachecac; od tego sa rodzice.
    Masz super sprzet, zacznij cwiczyc, rob fotki powoli ale z glowa. Jesli uznasz ze fotki beda godne pokazania wklej je na forum. Wtedy pewnie zostaniesz zkrytykowany, przyjmujeszkrytyke na klate i cwiczysz dalej unikajac wytknietych bledow az do momentu az ledzie powiedza ze im sie podoba. A do tego czeka cie pewnie dluga droga. Najwazniejsze tod przec w zaparte.
    To ze bedziesz focic na wyspach nie ma najmniejszego znaczenia, sam mieszkam w uk. roznia sie sluby i obyczaje ale nie fotografia.

5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
    Google: Precious-moment photography UK

Page 325 of 1000 FirstFirst ... 225275315323324325326327335375425825 ... LastLast

Tags for this Thread