Strona 113 z 1000 PierwszyPierwszy ... 1363103111112113114115123163213613 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 121 do 1 130 z 9993

Wątek: Sprzęt do ślubów

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    OT, znajdz generator na ok 40kW...
    [OT] a jaki to problem?
    np.
    http://www.allegro.pl/item299308229_...40kw_nowy.html

http://www.dobreagregaty.pl/

i pewnie sporo innych..
    BTW - nie pisałeś nic o cenie

Ja używam z tej firmy: http://www.agregaty-elmeco.pl
    [/OT]
    Ostatnio edytowane przez arturs ; 04-02-2008 o 01:59
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Uzależniony Awatar miklo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

może sie wymigać usterka karty bez odpowiedzialności...
    A właśnie - usterka karty... Co wtedy? :-) Jedynki mają chyba po dwa sloty na karty, to problem odpada. Ale co z 5D i niższymi? Chodzicie w pampersach na te śluby? ;-)

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miklo Zobacz posta
    A właśnie - usterka karty... Co wtedy? :-) Jedynki mają chyba po dwa sloty na karty, to problem odpada. Ale co z 5D i niższymi? Chodzicie w pampersach na te śluby? ;-)
    no własnie po to 2 puszki, zawsze jak robisz dwoma to z drugiej cos zostaje..

Początki nałogu

Domyślnie

Trochę mnie rozwala to straszenie, że body padnie, albo walnie o posadzkę i się rozpęknie. O padnięciu body na ślubie nie słyszałem a rozwalenie sobie sprzętu też nie zdarza się zbyt często. Rozumiem, że trzeba wstrząsnąć początkującymi kotleciarzami i możliwie zniechęcić ich do wchodzenia w tego typu fuchy ale dajcie mu szansę : )
    Nic tak nie rozmnaża posiadanego sprzętu jak zarabianie na nim i każdy w końcu zaczyna to rozumieć.
    Inna sprawa, że jeśli para sie godzi na ryzyko, emocje i przypadkowość wyników pracy fotografa, to jej decyzja i jej forma oszczędzania. Jak się fotograf wywali raz i drugi, może się ludzie czegoś nauczą.

Z góry mówię, że ja na kotlecie z dwoma body plus anal : ) Mimo wszystko : )

Bywalec Awatar Sproqet
    Miasto
    DW

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez josif Zobacz posta
    Trochę mnie rozwala to straszenie, że body padnie, albo walnie o posadzkę i się rozpęknie. O padnięciu body na ślubie nie słyszałem a rozwalenie sobie sprzętu też nie zdarza się zbyt często. Rozumiem, że trzeba wstrząsnąć początkującymi kotleciarzami i możliwie zniechęcić ich do wchodzenia w tego typu fuchy ale dajcie mu szansę : )
    Nic tak nie rozmnaża posiadanego sprzętu jak zarabianie na nim i każdy w końcu zaczyna to rozumieć.
    Inna sprawa, że jeśli para sie godzi na ryzyko, emocje i przypadkowość wyników pracy fotografa, to jej decyzja i jej forma oszczędzania. Jak się fotograf wywali raz i drugi, może się ludzie czegoś nauczą.

Z góry mówię, że ja na kotlecie z dwoma body plus anal : ) Mimo wszystko : )
    W końcu ktoś po mojej stronie
    A tak na poważnie to muszę się przyznać, że macie racje, z tymi zabezpieczeniami. Experientia est sapientia.
    ---------------------------
    stopka

Uzależniony Awatar miklo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

no własnie po to 2 puszki, zawsze jak robisz dwoma to z drugiej cos zostaje..
    No fajnie. To kumam. Ale jednak sporo wylatuje. "Obrączkowania" nie walisz chyba dwiema puszkami na raz

Uzależniony Awatar habakuk
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

No fajnie. To kumam. Ale jednak sporo wylatuje. "Obrączkowania" nie walisz chyba dwiema puszkami na raz
    a ja tam walę ;-) szeroki plan 35/50 - zblizenie 85/135
    bardzo wygodne

50, 135

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

obrączkowanie,a własnie że dwoma... jest tyle czasu że mozna szkła podmieniac wyskoczyc na chór i stamtąd ustrzelić i wrócić...
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    no i uprzedził mnie habakuk...
    Ostatnio edytowane przez marekb ; 04-02-2008 o 11:30 Powód: Automerged Doublepost

Początki nałogu Awatar Kalina
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Oczywiscie ze dwiema puszkami. A czasie blogoslawniestawa jest czas na wymiane szkla, wiec mam ujecia czyms ultra szerokim typu rybka czy 16mm.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Synchron
    Ostatnio edytowane przez Kalina ; 04-02-2008 o 11:36 Powód: Automerged Doublepost
    Pkt 8 regulaminu forum

Uzależniony Awatar miklo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Zaraz zaraz. Że są dwie puszki z dwoma szkłami (szeroko i wąsko) to kumam. Chodziło mi o to, że nie trzymacie dwóch puszek w dwóch rękach jednocześnie i przez to może coś ulecieć z walniętą kartą. Ale faktycznie obrączkowanie jest "ona jego" i "on ją" więc można pykać na przemian.

Inne pytanie techniczne: macie dwie puszki uwieszone na smyczach, czy na wrotkach szybko dojeżdżacie do torby w kącie?

Strona 113 z 1000 PierwszyPierwszy ... 1363103111112113114115123163213613 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów