Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Matówka do eos 1000D

Dopiero zaczyna Awatar elwis2312

Domyślnie Matówka do eos 1000D

Witam czy ktos z was się orientuje czy i gdze mozna dostać matówke do Eos 1000 D?A może można ją zastąpić jakimś zamiennikiem?

Coś już napisał Awatar maciej76
    Miasto
    gno-wlkp

Domyślnie

w specyfikacji: "Matówka niewymienna"
    450d/ bg e5/ 50 1,8/ kitIS

Domyślnie

no tak też myslałem no to fajnie mam.W specyfikacji na temat matówki spotykałem sie z opisem"brak danych"dlatego chciałem sie upewnic.Trudno najwyzej będe używał troszke porysowanej.

Uzależniony Awatar Yoshitaka
    Miasto
    Kraków/Jarosław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elwis2312 Zobacz posta
    no tak też myslałem no to fajnie mam.W na temat matówki spotykałem sie z opisem"brak danych"dlatego chciałem sie upewnic.Trudno najwyzej będe używał troszke porysowanej.
    Mogą ci ją wymienić w serwisie. Swoją drogą jak udało ci się matówkę porysować ??
    Canon 50D + dodatki

Domyślnie

Wymienią w serwisie?Ciekawe ile będe musiał za to zapłacic.A jak porysowałem? Wacikiem sam sie dziwie jak to się stało ale niestety się stało.Dobrze ze takie porysowanie nic się niema do zdjęć.zresztą jak trzeba cos popsuć to do tego jestem bardzo zdolny:-D
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    No juz wszystko wiem jeżeli aparat jest na gwarancji to wymienią mi w ramach gwarancji a jeżeli gwarancja się skończyła to zapłacimy 100-200 zł.:-D
    Ostatnio edytowane przez elwis2312 ; 03-08-2009 o 16:41 Powód: Automerged Doublepost

Miasto
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elwis2312 Zobacz posta
    No juz wszystko wiem jeżeli aparat jest na gwarancji to wymienią mi w ramach gwarancji a jeżeli gwarancja się skończyła to zapłacimy 100-200 zł.:-D
    Witam,

Pozwolę sobie odgrzać kotleta, mam ten sam problem, miałem kilka paprochów na matówce w 1000D, a teraz po próbach dmuchania dmuchawką i czyszczenia pędzelkiem (taki wynalazek dmuchawka zakończona pędzelkiem) mam porysowaną matówkę i jeszcze więcej syfu... Czy rzeczywiście wymienią mi matówkę na gwarancji? Napisz jak zakończyła się twoja "przygoda".

Pozdrawiam,
    Radek

Początki nałogu Awatar Bogdan56_Ch
    Miasto
    Chrzanów

Domyślnie

Gwarancja dotyczy sprzętu z wadą nabytą lub fabryczną. Każda ingerencja, tzn: rozbiórka, uszkodzenie sprzętu przez właściciela nie podlega gwarancji. Matówka została porysowana przez użytkownika, nie z winy fabrycznej, to i po gwarancji.
    Obym się mylił.....

Początki nałogu Awatar OrzelPiotr
    Miasto
    St-ce

Domyślnie

Co nie znaczy, że nie wymienią jej w ramach gwarancji. Zakwalifikowanie uszkodzenia leży w gestii serwisanta - a to też ludzie i czasem potrafią pójść człowiekowi na rękę.

Bywalec
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

Na ebayu kupisz bez problemu matówkę do 1000D np. tu:
    http://cgi.ebay.pl/CANON-DIGITAL-REB...item5ad827c195
    a własnoręczna wymiana to mniej niż pięć minut roboty.

Coś już napisał

Domyślnie

Swego czasu zasyfiłem matówkę przez swoja nieuwagę w 1000D , próbowałem ja wyczyścić , było jeszcze gorzej , zadzwoniłem na żytnią i miła pani przesłała mi za zaliczeniem pocztowym , koszt to 120 zł ( z małymi groszami ) , aparat był po gwarancji i w jednym z niezłych zakładów w Gdańsku wymienili mi . Można wymienić .
    Ostatnio edytowane przez yacek _b ; 22-09-2011 o 19:57
    1000D , 18-55 IS , S 17-70 , C 50 1.4

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów