Strona 8 z 56 PierwszyPierwszy ... 67891018 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 553

Wątek: Czym się zajmujecie?

Bywalec Awatar pyciu
    Miasto
    Pawłówek

Domyślnie Eeetam clustry ...

Cytat Zamieszczone przez KMV10
    Moi znajomi bawią bioinformatycy się takim klockiem: http://www.bioinformatics.buffalo.ed...k/cluster.html To jest sprzęt dla paru osób!
    Phi, co tam takie zabawki.
    Przyszłość siedzi w GRIDach :P

--
    (GRID software developer)
    Canon 30D | EF-S 18-55/3.5-5.6 | EF 70-210/3.5-4.5 | EF 50/1.8 | EF 100/2.8 | EF 24-105/4.0 IS | Metz 54-MZ4
    album-foto.pl | plfoto

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pyciu
    Phi, co tam takie zabawki.
    Przyszłość siedzi w GRIDach :P

--
    (GRID software developer)
    A jak tacy ludzie podłączą się do Gridu to co? "Trochę" wzrośnie moc obliczeniowa...
    Zresztą oni już robią nową zabawkę

Coś już napisał Awatar ukasbadu
    Miasto
    Kraków

Domyślnie A ja ...

studiuję informatykę (jak zdaje się połowa Polski). W pracy webdeveloper z konieczności, poza pracą z zainteresowania administrator unixowy (zdaje się że w informatyce działki najmniej dochodowe, no ale cóż ... lubię je). Dodatkowo wpadam właśnie w nałóg fotografowania.

Bywalec Awatar GaGacek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

tytul technika farmaceutycznego - ale nie pracuje w zawodzie
    studuje ochrone srodowiska
    pracuje w najwiekszym szpiatalu w polsce jako inspektor BHP
    hobby ruch

Coś już napisał Awatar Slaw
    Miasto
    Londyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez djtermoz
    Juz po doktoracie. Aktualnie siedze w nanotechnologii i robie rozne fajne rzeczy dla U.S. Army, wiec nie moge Wam powiedziec wszystkiego :wink:

W pracy tez zajmuje sie fotografia - czarno-biala i przy powiekszeniach w okolicach 40'000x. Wszystko nanometry. Aha no i moj "aparat fotograficzny" jest "troszke" wiekszy niz to co robi Canon, kosztuje "troche" wiecej - jakies pare mln $$$, bierze sporo pradu i wymaga chlodzenia cieklym azotem
    Opisz nam jak czyścisz matrycę

Uzależniony Awatar djtermoz
    Miasto
    Boston

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slaw
    Opisz nam jak czyścisz matrycę
    Wcale nie czyszcze bo "optyka" jest niewymienna, calosc szczelna, pracuje w prozni rzedu 10^-5 Torra wiec problem kurzu nie istnieje...

Bywalec Awatar Rudi
    Miasto
    Racibórz

Domyślnie

studiuje elektrotechnikę na Pol. Śl w Gliwicach, a zainteresowania oprócz foto to: muzyka celtycka, hodowla róż , marynistyka i Pratchett

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

u mnie w sumie monotematycznie.. pracuje w sklepie foto (fotojoker), a hobby wiadomo - fotografia (kiedys bylo wedkarstwo.. ale zeszla na dalszy plan na rzecz fotografii). w wolnym czasie pomyslodawca, wspolzalozyciel i v-ce prezes bialostockiej grupy fotograficzniej

od poltorej miesiaca mam samochod, wiec w pewnym sensie to tez jakies hobby..

z wyklsztacenia jestem ekonomista, co mial byc informatykiem ale ze tych jak mrufkuf albo jablkuf anotnufkuf.. wiec ... mam tylko nadzieje ze nie ma takich lekarzy jak ja jestem ekonomista

slaw, moj ojciec zajmuje sie tym samym co ty, ale tu w B-stoku.. dzis mial kontrol z centrali z pepsico.. ale chyba wszystko poszlo tak jak trzeba

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez djtermoz
    Wcale nie czyszcze bo "optyka" jest niewymienna, calosc szczelna, pracuje w prozni rzedu 10^-5 Torra wiec problem kurzu nie istnieje...
    A można by pomyśleć, że z kilkadziesiąt lat obowiązuje układ SI

Początki nałogu Awatar Coronado
    Miasto
    SoCal

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Reno
    Oprócz fotografii, rzecz jasna. Pracujecie? Inne hobby? Pytam bo mi wiecznie brakuje czasu na wszystko. Jak pracować na pełny etat, prowadzić życie rodzinno-domowe i robić dobre zdjęcia? Kiedy???
    Z wyksztalcenia geograf, pracuje w IT w stanach. Oprocz foto inne hobby to chyba glownie 4WD i narty. Oprocz tego od okolo 6 lat uruchamiam serwis fotograficzny w necie

Pozdrawiam
    Coronado

Moja galeria: MyLightscapes.com
    Chcesz zarabiać na swoich zdjęciach? Jest na to świetny sposób: zajrzyj tutaj lub tutaj.

Strona 8 z 56 PierwszyPierwszy ... 67891018 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów