czy ktoś oprócz mnie zwłokami się zajmuje? (w szpitalu)
czy ktoś oprócz mnie zwłokami się zajmuje? (w szpitalu)
Zwłokami to zajmowałem się jeszcze całkiem niedawno ja. Co prawda nie w szpitalu ale w wodzie. Po prostu z racji działalności w Jednostce Ratownictwa Wodnego wyciągałem ciała tragicznie zmarłych ludzi, którzy się utopili. Były to częśto dramatyczne sytuacje z racji tego że bardzo często były to zwłoki dzieci. A reakcje rodzin na brzegu były straszne. Ale powoli wyszkoliłem tylu następców że robią to obecnie moi młodsi koledzy.
Ja w tej chwili bieduję jako właściciel firmy transportowej. A kryzys daje mi sie bardzo mocno we znaki. Szczęście że prywatną i osobistą małżonkę zaraziłem kiedyś fotografią. Zaraziłem i stosunkowo prędko uzależniła sie tym "nałogiem". W lepszych finansowo czasach kupiłem sporo fajnego sprzętu i doszło do tego że żona całkiem niedawno otworzyła studio fotograficzne. Na razie się rozkęca ale powoli to ja staję się jej utrzymankiem. Jeśli będzie szło jej jeszcze lepiej to sprzedam TIR-a i będę jej pomagał. Cóż czapka mi z głowy nie spadnie chyba jak będę nosić za nia torbę z aparatem![]()
Canon 1d mark IIN | Canon EOS 5D | Canon EF 85 mm f/1,2 L mkII | Canon 24-70/2.8 L | Canon 70-200/2.8 IS L |CANON EF 100-400 mm f/4.5-5.6 L IS USM | Canon 100 mm f/2,8 MACRO USM | 2 x Canon SPEEDLITE 580EX | Trochę studyjnych błyskaczy Elinchroma i innego szpeju
Canon G10
ja jestem studentem. Pierwszy rok w krakowie. Ze zwłokami kontaktu nie mam ale na nudę i brak zajęć nie narzekam
5d II | 6d | S14 2.8 | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EXII x2
Głównie studiuję na UE w Poznaniu, pierwszy rokGram na gitarze, planuję kupić harmonijkę.
Muzyka jest także moją ogromną pasją, ale fotografia już ją co najmniej dogoniła.
A co do samej fotografii, to cały czas kombinuję i szukam... Portrety, krajobrazy, jakieś imprezy na uczelni, a także wesela. ;p
Ja jestem kierownikiem zmiany. I także na nic nie mam czasu. Jedna wielka kicha :-).
Ja jestem programistą pracującym na etacie w jednej z firm świadczącej usługi assistance, kończę teraz studia licencjackie na warszawskim uniwerku. PS. Zwłokami się nie zajmuję![]()
A ja od wczoraj nie zajmuje sie niczym - wkoncu czas na pasjeAch ten kryzys - potrafi uszczesliwic czlowieka :P
Ja jako grafik w agencji reklamowej w Wiedniu. Glownie DTP. Hobbystycznie Fotografia. Probujemy z kolega cos rozkrecic w temacie foto. www.fotoduell.at
[5dmkII] _ [580ex II] _ [17-40 ] _ [70-200 f4L] _ [50 f1,4] _ [85 f1,8]_[canon 100 f2,8 makro]
Ja rowniez jako operator DTP (operator dzwigu przemyslowo-towarowego) a dokladniej jako manago
. W pewnej firmie projektujacej opakowania
![]()