Mam przyjemność od 2001 zajmować się nauczaniem młodzieży j.angGeneralnie jest śmiesznie
Parafraza MarcinekP: I tak sobie zbieram te papierki... No i wodza najwyższego mam "cool"
![]()
Mam przyjemność od 2001 zajmować się nauczaniem młodzieży j.angGeneralnie jest śmiesznie
Parafraza MarcinekP: I tak sobie zbieram te papierki... No i wodza najwyższego mam "cool"
![]()
EOS 40D+BG-2N/350D+BGE3; EFS18-55/3,5-5,6 II, C50/1,8, C100/2,8, T28-75/2,8, C100-400IS L, 430EX, DMIII, Lowepro Nova 4 AW/Rover AW II, RUP-43, Sherpa 600R/Phottix KB-1, MARUMI CPL DHG i inne gadżety...
www.tomaszszyszko.pl
Duzo rzeczy w zyciu robilem.
1. Najpierw przez rok" wykolejalem" pociagi - automatyka i zabezpieczenie ruchu kolejowego - to wyksztalcenie srednie.
2. Malowalem kominy, pracowalem w hucie, piekarni,browarze( to wspominam najmilej), czyscilem pociagi, mylem okna - to wszystko w czasach studenckich.
3.Przez 5 lat uczylem dzieciakow fikolkow w szkole sredniej - AWF Krakow, trener p. recznej.
4.Obecnie pracuje jako fotograf prasowy
Hobby:fotografia,tenis i podroze.
Ostatnio edytowane przez trucker ; 14-12-2006 o 19:21
Moje zajęcia to ratowanie ludzkiego zdrowia i/lub życia oraz nauczanie pierwszej pomocy (1 praca i 2 działalność)...
Nie wspominam oczywiście o studiach (dziennych)...
Dodatkowo kilka innych zajęć się znajdzie... :wink:
Wszystko jakoś udało mi się pogodzić chociaż czasem bywa ciężko...
W końcu zajęcia są związane z moją pasją zawodową... 8)
Pozdrawiam...
Posiadam sobie Canona EOS 400D z dodatkami... 8)
www.chosse.rox.pl
studencina farmacji a po godzinach foto tenis i gory![]()
5d II | 50/1.4 | T 28-75/2.8
z wyksztalcenia informatyk - grafik komputerowy
z zamilowania detepowiec ze mnie i grafik webowy - do tego kalam sie programowaniem w niezbednych ku temu chwilach (glownie pehap, choc ceplusem nie pogardze, a w sumie to wszystkim co ceskladnie posiada)
zawodowo prowadze firemke w profilu reklamowym - i chwale sobie zajecie
fotografia od poczatku listopada sie zajmuje - totalnie amatorsko i na chwile obecna czytam, czytam i czytam
ucze sie chetnie i szybko
Zareczylem sie 15 listopada 2006 - niebawem slub (za rok nie caly) - dzieci w planach brak (zeby nie bylo)
Pozdrawiam
Grzesiek![]()
- Uczeń Technikum Łączności w Wawie.
- Fotograf amator
- DJ
- Amator PS'a
Jak na 19 lat które jak narazie przeżyłem to nie jest źle![]()
Teoretycznie grafik, praktycznie pracownik sanepidu (wklepywacz faktur)![]()
Canon 100D + 18-55 IS STM + Sigma 70-300 DG APO MACRO
Z wykształcenia informatyk...pracuję jako informatyk :-P A generalnie to administruję wszelkiej maści UNIX-ami (Solek, Aix, Linux, kiedyś Tru64) no i walczę z windowsami (tak tak walczę...to się nie nadaje do administracji)
Poza tym wędrówki po górach...i przygotowania do roli ojca![]()
Siódemka była...odjąłem jedną cyfrę od niego+Canon24-105 f/4L+Canon70-200 f/4L+Sigma17-35HSM+550EX+ ... hehe Zenit 12XP
Moje wypociny
IT manager (tak jak kolega powyzej tylko u mnie 20% Solaris 75% Windows - reszta czyli 5% = Cisco, Netscreen, Checkpoint). Poz tym Winzgroza ndaje sie do administracji![]()
Narazie jako elektronik sobie robie od jakiegoś czasu, wcześniej wszystko (pogoń za pieniądzem)....
Fotografia - postepujaca horoba jak narazie niezakaźna - poświęcam temu każdą wolną chwile każdy weekend staram się gdzieś pojechać coś popstrykać. Od kilku miesiecy staram się naumieć jak to się robi.
Plany (bliskie) zmienić prace i poasystować w jakimś studio.
Plany (dalsze) swoje studio ...
Canon EOS 5D | Canon EOS 5D MKII | 70-200 L f/2.8 IS USM |Canon 85 L f1.2 USM |Canon 35 L f1.4 USM |Canon 50 f1.4 USM |Speedlite 580EX | Praktica MTL 5B |Carl Zeiss Jena 29mm f2.8 |Pentacon auto 50mm f1.8 | Miranda ZF-3
martinbartnicki.com