Strona 36 z 56 PierwszyPierwszy ... 26343536373846 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 351 do 360 z 553

Wątek: Czym się zajmujecie?

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez WaldekA
    Ja uczę 12, 13 i 14-sto latków, że komputer nie służy tylko do paplania na czacie, oglądania świńskich obrazków i o tym że klawiatura ma inne klawisze, a nie tylko WSAD, że WORD ma opcję sprawdzania blenduf ;-) (i nie ma u mnie dyzektykuw) :-P
    ojjj to wytrwalosci zycze! z pokoleniem neostrady ta nauka moze nie byc taka latwa gdzie te czasy co sie uczylo pisac pliki wsadowe, programy w pascalu i rysowac w ac logo juz nie wroca ..i cale szczescie w sumie

Bywalec Awatar WaldekA
    Miasto
    Jaroszów

Domyślnie

LOGO jak najbardziej - jako wprowadzenie do algorytmów (chociaż często używam przepisu na pizę :-)) A pozatym jak pokażę, że za pomocą kilku tagów i klienta FTP można mieć swoją stronę w sieci to zainteresowanie rośnie, może nie u wszystkich ale kilka osób się w to wciąga.
    Kiedyś tu była stopka:-)

Bywalec Awatar sail0r

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DoMiNiQuE
    ojjj to wytrwalosci zycze! z pokoleniem neostrady ta nauka moze nie byc taka latwa gdzie te czasy co sie uczylo pisac pliki wsadowe, programy w pascalu i rysowac w ac logo juz nie wroca ..i cale szczescie w sumie
    troche racji masz.. ale poczatki zajec z informatyki polegajace na pisaniu "programow" w pascalu na pierwszym semestrze a excell na 3 sem to totalnie poroniony pomysl... a ja tak na studiach mialem i qpa qmpli miala poprawki z informy na studiach kompletnie z nia nie zwiazanych
    S45 user

Pełne uzależnienie Awatar zanussi
    Miasto
    to tu to tam

Domyślnie

jestem właścicielem firmy próbującej wbić się w rynek fotograficzny...z różnym skutkiem na razie
    Oko plus aparat - dobrana para.

sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zanussi
    jestem właścicielem firmy próbującej wbić się w rynek fotograficzny...z różnym skutkiem na razie
    SONY?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DoMiNiQuE
    SONY?
    dobbreee.....

p.s. bez obrazy Zanussi.to nic osobistego.
    | yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

Początki nałogu Awatar rysib
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

A ja mam ukończone studia z zarządzania i marketingu, kończe zarządzanie zasobami ludzkimi. Lubię fotografię, akwarystykę i rpg. Ot i oto prawie cały ja. PS aha i jeszcze pasjami kocham moją żonę!!
    Pozdrawiam Rysiek

Pełne uzależnienie Awatar zanussi
    Miasto
    to tu to tam

Domyślnie

he he... z usługami - nie ze sprzętem...
    Oko plus aparat - dobrana para.

sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....

Bywalec Awatar dominix
    Miasto
    Okpo Geoje South Korea

Domyślnie

Jak mowi moj kolega z pracy, jestem sobie takim inzynierem od sprawdzania kol na statkach i od szukania dziur w calym. A na powaznie, to jestem inspektorem klasyfikacyjnym towarzystwa Germanischer Lloyd Pracuje i mieszkam tam, gdzie produkuje sie najwiecej statkow, czyli w Korei Poludniowej w stoczni Daewoo A ze okolica fajna, to w kazdej wolnej chwili razem z rodzina zajmujemy sie eksploracja Korei i okolic i badaniem przydatnosci Hyundaia pod katem rajdow WRC... :grin:

Pozdrawiam
    Dominik
    EOS 3, EOS 40D, EOS 7D, 17-40 f/4L, 28-135 f/3.5-5.6 IS USM, 75-300 f/4-5.6, 50 f/1.4,
    100 f/2.8 Macro USM, 580ex, kilka hoya hmc pro1, Lowepro SR 100 AW, CT AW Fotki tutaj

Początki nałogu Awatar stratus
    Miasto
    Warszawa/Ochota czasem Hajnówka:)))

Domyślnie

Skoro trafiłem na ten wątek to też sie przyznam czym sie zajmuję. Poprostu jestem Oficerem Wojska Polskiego. Uprzedzę pytania że w stopniu kapitana. Wypuściła mnie szkoła Dęblińska i stąd moje zainteresowanie lotnictwem ale nie jestem pilotem choć niewiele brakowało - niestety zdrowie nie pozwoliło.

Strona 36 z 56 PierwszyPierwszy ... 26343536373846 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów