ojjj to wytrwalosci zycze! z pokoleniem neostrady ta nauka moze nie byc taka latwaZamieszczone przez WaldekA
gdzie te czasy co sie uczylo pisac pliki wsadowe, programy w pascalu i rysowac w ac logo
juz nie wroca ..i cale szczescie w sumie
![]()
ojjj to wytrwalosci zycze! z pokoleniem neostrady ta nauka moze nie byc taka latwaZamieszczone przez WaldekA
gdzie te czasy co sie uczylo pisac pliki wsadowe, programy w pascalu i rysowac w ac logo
juz nie wroca ..i cale szczescie w sumie
![]()
LOGO jak najbardziej - jako wprowadzenie do algorytmów (chociaż często używam przepisu na pizę :-)) A pozatym jak pokażę, że za pomocą kilku tagów i klienta FTP można mieć swoją stronę w sieci to zainteresowanie rośnie, może nie u wszystkich ale kilka osób się w to wciąga.
Kiedyś tu była stopka:-)
troche racji masz.. ale poczatki zajec z informatyki polegajace na pisaniu "programow" w pascalu na pierwszym semestrze a excell na 3 sem to totalnie poroniony pomysl... a ja tak na studiach mialem i qpa qmpli miala poprawki z informy na studiach kompletnie z nia nie zwiazanychZamieszczone przez DoMiNiQuE
![]()
S45 user
jestem właścicielem firmy próbującej wbić się w rynek fotograficzny...z różnym skutkiem na razie![]()
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
SONY?Zamieszczone przez zanussi
![]()
dobbreee.....Zamieszczone przez DoMiNiQuE
![]()
p.s. bez obrazy Zanussi.to nic osobistego.
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
A ja mam ukończone studia z zarządzania i marketingu, kończe zarządzanie zasobami ludzkimi. Lubię fotografię, akwarystykę i rpg. Ot i oto prawie cały ja. PS aha i jeszcze pasjami kocham moją żonę!!
Pozdrawiam Rysiek
he he... z usługami - nie ze sprzętem...![]()
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
Jak mowi moj kolega z pracy, jestem sobie takim inzynierem od sprawdzania kol na statkach i od szukania dziur w calym. A na powaznie, to jestem inspektorem klasyfikacyjnym towarzystwa Germanischer Lloyd Pracuje i mieszkam tam, gdzie produkuje sie najwiecej statkow, czyli w Korei Poludniowej w stoczni Daewoo A ze okolica fajna, to w kazdej wolnej chwili razem z rodzina zajmujemy sie eksploracja Korei i okolic i badaniem przydatnosci Hyundaia pod katem rajdow WRC... :grin:
Pozdrawiam
Dominik
EOS 3, EOS 40D, EOS 7D, 17-40 f/4L, 28-135 f/3.5-5.6 IS USM, 75-300 f/4-5.6, 50 f/1.4,
100 f/2.8 Macro USM, 580ex, kilka hoya hmc pro1, Lowepro SR 100 AW, CT AW Fotki tutaj
Skoro trafiłem na ten wątek to też sie przyznam czym sie zajmuję. Poprostu jestem Oficerem Wojska Polskiego. Uprzedzę pytania że w stopniu kapitana. Wypuściła mnie szkoła Dęblińska i stąd moje zainteresowanie lotnictwem ale nie jestem pilotem choć niewiele brakowało - niestety zdrowie nie pozwoliło.