a ja jestem SuteneRem 8)
a ja jestem SuteneRem 8)
Ja od kilku miesięcy sabotażuję w różnych magazynach na terenie UK, teraz mam chwilę przerwy w PL a po powrocie zamierzam zacząć jakiś własny interes... coś związanego z reklamą, www, foto-grafiką.
Przed wyjazdem tułałem się po agencjach reklamowych, trochę zrobiłem wesel, trochę nawet po supermarketach się obracałem... jak to w życiu.
A czas na robienie zdjęć mam zawsze. Jak mam do wyboru ciekawy wypad w plener, albo pracę, to dzwonię do managera i mówię mu, że jestem chory.
aha- skończyłem technikum energetyczne i dziennikarstwo- jakoś nigdy nie zagrzałem miejsca w robocie związanej z tymi kierunkami... normalne.![]()
Ostatnio edytowane przez pejot ; 31-01-2006 o 02:01
No to może też cos napiszę.
Po technikum studia na Politechnice Rzeszowskiej - mgr inż. lotnictwa o specjalności pilotaż samolotów (to tak w skrócie).
Żeby było śmieszniej, to w zawodzie nie pracuję, ale staram się nie tracić umiejętności i uprawnień.
Jak nie latam, to albo staram się fotografować, albo naprawiam znajomym komputery. Wszystko to robię pod warunkiem, że akurat nie remontuję domu.
Gdzie zarabiam pieniądze, to może nie piszę, żeby nie dostać bana![]()
Żytnia?Zamieszczone przez Acro
Dla pozytku studiuje nauki polityczne na UŚ. Aby spelniac swoje zachcianki pracuje jako fotoreporter w gazecie, publicysta w kilku magazynach i portalach, grafik, dtp-owiec, recenzent ksiazek. Okazjonalnie projektuje strony i magazyny, wydaje ksiazki dla UŚ. Hobby - praca w organizacjach spolecznych, rysunek i fotografia. To ostatnie najbardziej kosztowneNiejednokrotnie bardziej niz druga, lepsza polowka
![]()
Nie, nic z tych rzeczy i mniej ciekawe.Zamieszczone przez minek
adamek z ust mi to wyrwałeś hehe
skoro znamy prawdę - przyznaj się Acro![]()
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
a ja jestem uczniem pewnego renomowanego chorzowskiego liceum... 8)
![]()
300D(afro;-) )@wasia + KIT + Sigma 70-300 APO DG + 2 x UV HMC + 1GB Kingston HS + torba Soligor + statyw + plany :] na codzien Sony T3