Jurek, czyli kurczaki glownie dla Pan polecac do konsumpcji?Zamieszczone przez Jurek Plieth
Jurek, czyli kurczaki glownie dla Pan polecac do konsumpcji?Zamieszczone przez Jurek Plieth
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
Pozdrawiam wszystkich. Ja jestem żolnierzem zawodowym. Oprócz fotografii moją drugą pasją jest wędkarstwo.
Zamieszczone przez Janusz Body
hymm to moze sprzedaj mi z 1000l ropki ?sporo w trasie jestem hehe
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
Nie, bo paniom od nich rosną wąsy, a to mi nie odpowiadaZamieszczone przez Pszczola
![]()
o kurczę, to ciekawe.Zamieszczone przez Janusz Body
I gdzie ty przy tym znajdujesz okazję do robienia zdjęć (oprócz zachodów słońca oczywiście)
To jest taka praca, że 4 miesiące na statku i 4 na urlopie :-) Wychodzi 6 miesięcy w roku w pełni płatnego urlopu.Zamieszczone przez Kubaman
1000 litrów? to ok. 6 baryłek - nikt by nawet nie zauważył, że cokolwiek brakuje. Więcej odparowuje po drodze :-). Tylko na surowej ropie daleko byś nie zajechał ... no i musiałbys se sam odebrać. W Singapurze Ci pasuje? ;-) Jak nie to ewentualne Long Beach ale tam to jest ze 40 mil od brzegu. :-)Zamieszczone przez asterix
Janusz
Ostatni rok na UW, archeologia pradziejowa: magisterka o ceramice![]()
W przyszłości marzeniem być profi za granicą w tym fachu :-D
Narazie kombinuję z foto, jak nic nie wyjdzie, powiem trudno i sie zajmę dłubaniem w ziemi![]()
O prosze drugi archeolog na forumRosniemy w sile
Ty też archeo ??Zamieszczone przez McKane
![]()
Tak jestDoktorant na UŁ specjalizacja bronioznawstwo, sredniowiecze i nowozytnosc. Wlasnie sie pakuje na jutrzejsze wykopaliska
![]()