architekt - siedzę przed kompem i projektuję, deskę kreślarską ostatni raz widziałem na studiachkiedy tylko się da pstrykam a moja trzy letnia pociecha juz lata ze statywem i udaje ze robi zdjecia
może jej się uda z tego żyć
![]()
architekt - siedzę przed kompem i projektuję, deskę kreślarską ostatni raz widziałem na studiachkiedy tylko się da pstrykam a moja trzy letnia pociecha juz lata ze statywem i udaje ze robi zdjecia
może jej się uda z tego żyć
![]()
ja niedługo będę bezrobotnym![]()
M50 | EF-M 22 | EF-M 15-45 | Canon Mount adapter EF-EOS M
20D | EF-S 18-55 | T 28-75/2.8 | EF 50/1.8 | EF-S 60/2.8 macro | EF 70-200/4L
580EXII
055XPROB | 488rc2
Informatyk ogolnie rzecz biorac. Administracja sieci Novell/Unix/Windows. Budowa i konfiguracja komputerowych systemow obrobki video RT DV/HDTV...
Obecnie praktycznie jedynie administracja i konfiguracja serwerow.
Czarna puszka i gruszka... www.andee.nwz.pl
Studiuję na 4 roku medycyny
W przyszłości chirurgia, praca w pogotowiu ratunkowym
Hobby - kolej, modele, góry, fotki jak wiadomo
pozdrawiam
Piotrek Wolak "trampek"
EOS 20D + BG-E2 + EOS 50E + BP-50 + 17-40 4,0 L + 70-200 4,0 L + 50 1,4 + 85 1,8 + 550EX
ok, to teraz ja
Z wykształcenia prawnik, ale nie cieszcie się z tego, że znalazł się ktoś, kto kompami się nie zajmuje, pracuję podobnie jak większość z was przy kompie. Od lat pracuję jako operator DTP, dziennikarz i fotoreporter. Oprócz tego zawodowo zajmuję się grafiką (przede wszystkim na potrzeby druku). Hobby, to przde wszystkim foto (mało czasu), modelarstwo kartonowe (zero czasu) i żona (czas znaleźć muszę). Focę raczej mało (poza pracą) większość tygodnia zajmuje mi komp (składam trzy gazety) w weekendy też skład a jak mam wolne to lewizny na kompie (spłacam kredyt na dom i ciągle buduję) Jednym słowem chciejstwo do focenia jest, ale czasu raczej skąpo
pzdr
ant_z
Student IIgo roku cuda pt. Informatyka i Ekonometria - jak to działa? Bardzo prostoWykładowcy od przedmiotów ekonomicznych mówią: Państwo nie będziecie informatykami, tylko ekonomistami z dobrą znajomością komputerów - w związku z czym prym muszą wieść przedmioty ekonomiczne, musicie czymś nadrabiać braki z informatyki. Wykładowcy info postępują analogicznie, w związku z czym jest ciekawie i na nudę nie narzekam ;/
I zbieram na 'lepszy' aparat niż aktualne pstrykadełko![]()
Mialem to samo na WSB w Gdansku...Zamieszczone przez ags
Sprzęt: Canon + wymienne obiektywy + zewnętrzna lampa błyskowa
a ja zawodowo:
przede wszystkim palę głupa,
dtp,
maluję,
animacja,
wizualizacja produktów,
plakat+grafika,
no i oczywiscie fotografia
kolejność przypadkowa a raczej odwrotnie proporcjonalna
Ostatnio edytowane przez bonk ; 30-12-2005 o 14:03
...
Jeszcze jeden olimpijczyk :grin:Zamieszczone przez walotson
Fajnie, że jesteś, witaj!
Informatyk programista. Głównie bazy i tematyczne hurtownie danych.
Jeśli chodzi o hobby to oprócz fotografii jazda na rowerze górskim. Mieszkam na styku Karkonoszy i Rudaw janowickich więc mam super teren do jazdy.-Miło czasem oderwać się od monitora lub wizjera aparatu![]()