Strona 14 z 56 PierwszyPierwszy ... 4121314151624 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 553

Wątek: Czym się zajmujecie?

Bywalec
    Miasto
    KORD / IL - US

Domyślnie

Montaz okien to tak zawodowo. A z wyksztalcenia elektronik i amatorsko bawie sie w naprawe sprzetu a hobby to lotnictwo i nietrudno sie domyslec co wychodzi z polaczenia samolotow i fotografowania... [same problemy kolo lotniska... he he].
    airliners.net
    50D + BG-E2 + 70D
    + 17-40 L USM + 50 f1.8 STM + 24-105 L IS USM + EF 100-400 L IS USM + Sigma 150-600 S + SpeedLite 430EX

Pełne uzależnienie Awatar mxw
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez minek
    Cytat Zamieszczone przez Kubaman
    (...) w dziale zawieszeń.
    Dlaczego nie ma takich działów w firmach softwarowych?
    (-:
    mój kolega - powiedzmy informatyk - pracował kiedyś w firmie farmaceutycznej Galxo Welcome w dziale czopków - też ładna nazwa
    pozdro.,
    m.

Pełne uzależnienie Awatar mxw
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

jak większość tutaj - informatyk, a dokładniej projektowanie i realizacja: komputerowe systemy zarządzania, sterowania, automatyka, planowanie produkcji, monitoring, inteligentne budynki...

foto to hobby od dawna (od zenita), jednak obecnie mała własna firma + rodzinka i dzieci = faktyczny brak czasu, tzn. o ile uda mi się gdzieś wyrwać i popstrykać, to już na pewno nie mam czasu na porządną obróbkę efektów
    pozdro.,
    m.

Początki nałogu Awatar Calliactis
    Miasto
    Kraków / Nowy Sącz

Domyślnie

No a ja studiuję architekturę na Politechnice Krakowskiej, niebawem będę kończył również Informatykę w Nowym Sączu (w obecnej chwili mam tam dziekankę, aby jakoś sobie poradzić na architekturze i nie ciągnąć 1000 rzeczy na raz)... Poza studiami - w chwili obecnej - praca - projektuję kominki i piece kaflowe. W wolnych chwilach górki, współpraca z ciekawymi ludźmi - ze Strażą Graniczną włącznie , rower, wspinaczka, żeglarstwo - słowem to co uznane, za dosyć popularne sporty 'ekstremalne' a także grafika 3D - wizualizacje architektoniczne, postprodukcja otrzymanych materiałów w PS itp... Czyli na koniec - za dużo roboty nie w tym chwilach kiedy potrzeba...
    5D mkII | 17-40 f4L | 24-70 f2.8L | 85mm f1.8 USM | 580EX II | 430 EXII |
    rozdarty pomiędzy architekturą a fotografią...

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mxw
    mój kolega - powiedzmy informatyk - pracował kiedyś w firmie farmaceutycznej Galxo Welcome w dziale czopków - też ładna nazwa
    hehe, niezłe. No ale jak już mamy być dokładni, to dział sie nazywa Chasis, Ride Dynamics - Suspension Systems, więc nie da się tak łatwo przełożyć na informatyczne 'zwisy" bądź inne ciekawe skojarzenia ;-)
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

ee, praca z windowsem to często jest "Ride Dynamics"
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Pełne uzależnienie Awatar gonzo44
    Miasto
    był Kraków, był Gdańsk, jest Kraków :-)

Domyślnie

No to moze i ja sie pochwale co robie.
    Do dopelnienia wyksztalcenia matematycznego pozostalo mi napisac prace magazynierską.
    Cytujac znanego dziennikarza "zarabiac w duzym banku..." - no wiec wlasnie zarabiam pomagajac zwyklym ludziom opanowac tajniki robienia przelewow bez wychodzenia z domu, czyli dzial helldesku ;-)
    Moje hobby to...fotografia (a to niespodzianka) , awiacja, astronomia, kosmologia i szeroko pojete komputery.
    Żony na razie brak, choc jedna juz sie powaznie przymierza.
    Czasu na robienie zdjec jak zawsze brakuje, a na ich obrobke to juz wogole nie ma, eh co zrobic :-)

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Lightbulb Zajecia

W tym roku magisterek z Psychologii Spolecznej - specjalizacja "REKLAMA"

Jestem grafikiem komputerowym i z tego sie utrzymuje

Fotografia - hobby ale potrzebne do zawodu.

Totalne hobby - gitara elektr. klasyczna a w szczegolnosci BASS

Coś już napisał Awatar Trzaska
    Miasto
    Warszawa/Białystok

Domyślnie

Podoba mi się ten wątek - robicie ciekawe rzeczy w zyciu. Ja pracuje jako programistka i jako nauczyciel akademicki tegz samego. Przy dwoch etatach bywa ciezko ze znalezieniem czasu na pstrykanie, jak nam wszystkim zreszta. Odbijam sobie gdy wyjezdzam. Niestety uprawiane wczesniej paralotniarstwo zawiesilam :-( Teraz zostało fotografowanie glajciarzy :-) Mamy tu jakichs na forum?

Domyślnie

Pracuję w szkole, jestem nauczycielem wychowania fizycznego. Pasja to siatkówka, dlatego kupiłem aparat. I w tym roku żałowałem, bo w Starych Jabłonkach zamiast oglądć grę robiłem zdjęcia.

Strona 14 z 56 PierwszyPierwszy ... 4121314151624 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów